Rohaida Pengedar Shaklee Ready Stock di Bandar Baru, Kulim, Kedah

Ada yang bertanya…betol ke Shaklee ni boleh merubah live seseorang? Personally jawapan saya ye! sebab Shaklee dah merubah hidup saya…Dan of course saya pon nak merubah hidup orang lain…

Perkenalan saya dengan Rohaida bermula di sekolah menengah lagi..Kami tak de la rapat sangat…tapi saya kenal dia..dia kenal saya…sembang pernah..tapi tak kerap..hmm..kat sekolah saya seorang yang takde la glamor sangat..tapi saya percaya orang kenal saya especially batch saya..wakaka..perasan~

Kami kembali rapat dan saling berhubung sejak ida cuba Shaklee untuk set menyusu dari saya..pada awalnya sesaja nak makan untuk diri sendiri..pastu saya tanya la..dah dia nak repeat order kan..kot2 la dia nak buat bisnes jugak…takpon boleh jadi ahli untuk makan sendiri..sekali dia nak serius buat bisnes..hmm..ok..saya ajar step by step kat dia..ida jatuh cinta dengan Shaklee selepas menggunakan set penyusuan shaklee..dan sekarang serius dengan bisnes shaklee!:)..jangan tak tau..ida seorang cikgu ye…cikgu pon boleh buat part time bisnes okkey..sape kata cikgu takde masa nak buat bisnes..hihihi…

Ok, untuk dapatkan shaklee dari ida di bandar baru kulim,kedah…boleh hubungi beliau di 0133982545

Shaklee telah merubah ramai hidup insan di luar sana…anda pula bagaimana? Mahukan suatu suplimen yang memberikan anda rasa sihat dan bahagia? Shaklee jawapannya…contact Rohaida di 0133982545 untuk order sekarang…

Salam sayang
Master Ira
0139422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge