Jatuh cinta dengan Shaklee disebabkan ESP~ Jesshieca pengedar Shaklee di Miri

Assalam…hari ni saya nak share info my new distributor Shaklee in Miri…
Saya panggil dia kak Jess…kami satu department dulu…kami berkawan baik walaupon agama berlainan..saya anggap kak jess as my own sister..dia very caring person…saya ingat lagi..masa anak saya jaundice..maghrib2 dia gi hantar lampu kat saya..hehe…tq kak Jess!

Tapi tak tahu lah one day kak jess jadi member Shaklee dan nak serius berbisnes Shaklee di bawah grup saya..nak dijadikan cerita..dulu kak jess cuba ESP..ESP kan ramaii giler peminat ok..jangan tak tahu..hihi..kak jess alami kulit yang sensitif…kena amik injection selalu sebab tak tahan sangat sakit die…sekali amik ESP tak menjadi kata kak jess..hihi..yelah baru cuba kan…pastu dia stop jap…pastu cuba balik dan minum selalu…sekali makin ok kulit kak jess..tak yah gi amik injection dah..wallaaa…ni salah seorang yang jatuh cinta dengan Shaklee disebabkan ESP ok..

ok, sesiapa nak amik Shaklee di Miri boleh hubungi kak Jess di 0198151031.. warga brunei pon boleh amik Shaklee dari kak jess dengan harga Sabah sarawak ok~~untunggg sangat!

Jom bershaklee..ubah hidup anda dengan ubah suplimen yang anda ambil:). Berubah ke Shaklee..the GREAT suplimen in the world! Berbaloi2:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge