Indahnya Bisnes bersama Shaklee..3C~ Cash, Car, Cuti2

Alhamdulillah…selesai kelas DSM Shaklee di KT hari tu..semangat makin membara untuk melihat anak2 shaklee saya semakin maju menuju ke puncak kejayaan..Rasa masa sungguh cepat berlalu..dah 2tahun saya dalam Shaklee..how GREAT the feeling  is..
Selama 2 tahun dalam Shaklee..saya boleh merasa trip ke Dubai dan umrah…trip 5bintang yang tak pernah saya mimpikan sebelum ni.memang impian nak ke umrah..tapi tak sangka seawal usia ni..februari saya dikejutkan dengan berita yang saya layak untuk ke trip dubai dan umrah bersama suami apabila Shaklee call untuk buat pengesahan pemilihan saya samada nak ke Paris dan london atau dubai dan umrah…rasa hepi..sangatt hepi…sekarang pon makin rindukan baitullah dan masjid nabawi especially raudhah..tempat di mata di situ tumpahnya air mata setiap kali berada di masjid2 ini…
Di dubai..kami enjoyyyyyyy….main snow…makan memang best2 di mana2 tempat pon..rasa arrghh..seronok sangat..syukur dengan nikmat yang Allah berikan…kami boleh merasa…honeymoon di hotel 5bintang..hehe..kalau harapkan duit sendiri..sori mori…takkan sanggup berhabis macam tu sekali..and of course…segalanya PERCUMA…penajaan Shaklee 100%…
Dalam shaklee..semuanya tak mustahil..yang membezakan kita cepat atau lambat berjaya adalah kita betol2 nak atau tidak…memang semua orang boleh menjadi Shaklee member..tapi bukan semua boleh bertahan dalam Shaklee..perjalanan saya 2 tahun dalam Shaklee memang indah..kerana disulami dengan suka duka yang bermacam jenis. air mata gembira dan sedih..semua ada..peluh keringat siang malam pon ada…segalanya berbalik pada diri kita sendiri..upline kita hanya boleh berikan 5% sahaja kepada kejayaan kita. 95% datang dari diri kita sendiri. Sebab ni life kita..kita yang DECIDE..bukan orang lain…
konsep dalam shaklee adalah kita mebantu orang lain menjadi LEBIH SIHAT..LEBIH BERDUIT…LEBIH HARGA DIRI…LEBIH YAKIN…ilmu dalam bisnes Shaklee adalah sesuatu yang bermanfaat…jadi ia juga salah satu saham akhirat kita yang akan sentiasa mengalir kepada kita pahala walau kita dah takde di dunia ini…ia bukan duit semata2..tapi ia LEBIH dari itu..
jumpa anda di puncak kejayaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge