Ateh~ Pengedar Shaklee Ready Stock di Nilai

Waaahhh..jerebu..makin teruk jugak ek..ramai yang kena asma musim ni…hmm…sebab tu kita kena berjaga2 dengan kesihatan kita..lagi2 anak-anak kita kan…minum air kosong banyak-banyak tau sekarang..jangan nak perjalan-jalan banyak sangat…

Eh, pagi ni bukan saya nak cerita pasal jerebu..hihihi…tapi ni nak perkenalkan sorang lagi calon Master dalam Shaklee dari susur galur saya insyaallah…iaitu Nur Aini Syahidah…atau saya panggil dia ateh..camne pulak saya panggil dia ateh ye?heheee…yela..dia ni dulu satu sekolah dengan saya…kira junior saya la..kami satu persatuan..saya jadi pengerusi..dia AJK…so kira macam rapat jugak la..saya rapat dengan kakak dia..kak Aini…cik kak tu idola saya dulu..ahahah…kantoiii~~yela, sebab die teror dulu..hihi

eh.berbalik pada cerita ateh ni..saya ingat lagi..mula-mula saya join shaklee dan buat bisnes shaklee..saya sms ateh..heihi…ateh amik set berpantang…sebab dia baru deliver anak sulong dia..lepas tu senyapp aje..tapi saya selalu contact dengan dia..followup la..dan tak sangka saya..tahun ni dia nak jadi member bawah saya..hihi…mula-mula nak makan saja..tapi hepi pulak bila sharing2 dengan kawan-kawan kat sekolah…orang tu ambil..orang ni ambil..yela..shaklee kan glamor..suplimen yang hebat..dari situ lah ateh ni bergiat dalam bisnes shaklee..hehe..bulan ni bulan ke 3 la…

ok, sape nak cari shaklee di nilai..boleh hubungi ateh di 0134666850
Pssttt..dapat harga SPECIAL tauu…

Jom hubungi ateh sekarang..cepat2:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge