A-Z faedah dan manfaat vivix!

Pon ponnnn…pon ponn poonnn..hihi…laluan2…ni ada kiriman dari shaklee tentang manfaat vivix..kot2 ada kawan2 yg belum tahu lagi kannn..

♡nak jantung sihat…boleh amik vivix
♡nak atasi diabetes yg kritikal..boleh amik vivix
♡nak kekal bertenaga dan takde penat2 yang melampau..boleh amik vivix
♡nak CUN,awet muda,jelita,takde kerepot2..amikla vivix
♡nak “tahan lama”..amikla vivix aduhai suami
♡nak hilang gout teruk….takyah pikir yg lain dah..just vivix!
♡nak pulihkan pesakit strok secara beransur2…boleh cuba vivix
♡nak kekal slim ajer..vivix jadi teman k..
♡nak atasi kanser mcm2 jns kanser..boleh amik vivix..
♡nak pulihkan sakit kaki,lutut,sendi…for surelah vivix!
♡unt turunkan tekanan darah tinggi…pon boleh amik vivix

Alahai…tak terliss dah ni..banyak sgt kebaikan vivix. Kesimpulannya..A-Z sihat luar dan dalam..vivix membantu…

Hubungi saya di 0139422527 unt dptkan harga vivix yg RENDAH! Hanya di bulan MEI13!:)..Bulan ni promo BUY 6 FREE 1 tau VIVIX!

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut… 

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge