Monthly Archive:: April 2013

Antioksida yang TERBAIK untuk halang KANSER atau sakit kronik yang lain

Bagaimana kita nak tahu yang badan kita perlukan suplimen?Tahukah kita kalau diri kita selalu sakit2, selalu mudah PENAT walau tak buat kerja berat sangat…badan kita selalu rasa nak PITAM…itu antara tanda2nya tau… Tahukah kita..air kita sekarang ni pon mengandungi PLUMBUM yang tinggi, yang boleh meROSAKkan badan kita…pada mulanya kita minum air demi dapatkan kesihatan..tapi..rupanya ia

Daily intake tanpa miss: ESP, nutriferon dan ostematrix! Lengkapkan keperluan nutrien harian anda

ESP…waaahhhh…MARVELLOUS punya lah haiiii!!! Memang SUPERB! Saya minum pagi…sampai tengahari pon masih kenyang tau…untuk ibu menyusu…saya highly rekomen anda untuk amik bersama OSTEMATRIX sebagai milk booster dan pada masa yang sama melengkapkan keperluan kalsium yang ckup sempurna untuk badan anda…actually ostematrix ni bukan saja untuk ibu2 menyusu…tapi juga untuk semua orang….memang SUPERB! Nak dijadikan cerita…saya

bukan sekadar cegah kanser..tapi..pipi pon merah jambu walau tak pakai makeup? yess!!shaklee carotomax membantu

Riuhhh!!gemparrrr!! Shaklee carotomax mampu membuatkan pipi penggunanya berwarna merah jambu..takyah pakai blusher k..ori punya..hihi Tau tak kenapa orang yang kat cameron tu wajahnya cantik..pink2 gitu…sebabnya diorang makan strawberi lebih kerap dari kita…haaa…strawberi ni ada contain dalam carotomax ni tau… Eh2..nak beli dah?tunggu dulu…hihi..kita kenali dulu apa itu carotomax k…apa beza ia dengan jenama lain ye?

Promo APRIL 13! Nutriferon BUY 6 FREE 1+ FREE Membership + 5% rebet balik

Hello….wahh..lama nya tak berblog..assalamualaikum semuaa..:) Just a quick sharing dari saya..ramaiii yg tanya..apa promo bulan ni…haaa..ni jawapan saya…NUTRIFERON! Dapatkan buy 6 FREE 1..malah dpt juga FREE membership..uwah…ada lagii..rebet balik 5% once dpt membership FREE..bestt kan?? Tapi kan..apala guna nutriferon ni..haaa..jgn tatau…ia sgt PENTING! kita ibarat camni je…bila ada kebakaran..ALARM dibunyikan..jadi ahli bomba terus bertungkus lumus