Monthly Archive:: March 2013

pecah2 kaki..bagaimana atasinya?

owchhh!! sakit bila menapak…pedih.ngilu…rasa macam nak melompat ahe..memanggg sakit giler… nak cuba?boleh hubungi saya di 0139422527 k…sbb promo special bulan ni…:)..sape tak cuba lagi memang takkan tahu rasanya…sedapnya ESP…segarnya bila amik nersama ostematrix! bonus tuuu:) Published with Blogger-droid v2.0.10

Ostematrix! Cukupkan keperluan kalsium dan vitamin D anda!

Bulan ni  buy 6 free 1 tau ostematrix ni…:)Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada!

Promo OSTEMATRIX! Rugi sape tak rebut peluang ni

huyooo..mac! meletop offer..haaa..sape tak grab..memang rugi aaa… saya sukakan ostematrix! ia membantu saya menjadi lebih sihat dan bertenaga. jaga anak 3 orang sendiri..suami keje laut..memang memenatkan! tapi alhamdulillah segalanya berjalan lancar so, pasangan jarak jauh..jom! grab the offer! hubungi saya di 0139422527 k:) Published with Blogger-droid v2.0.10

Ostematrix: Nutrien yang penting untuk pembinaan tulang

Nenek nenek si bongkok tiga… siang mengantuk malam berjaga… Bongkok… adalah gejala bongkok ni merupakan proses semulajadi penuaan? Dalam ertikata lain, bila dah tua, automatik akan menjadi bongkok. Benarkah?Mengikut teori terbaru, proses penuaan tidak berkaitan dengan usia tua. Maknanya usia muda pun boleh mengalami proses penuaan, dan kalau tua pun tak semestinya mengalami proses penuaan.Bagaimana?