Owhhh…breast melecet!! Pedihnya la haii..Ubatinya dengan Vitamin E dan Zink Shaklee

ohooooo…bangun tengah malam..terasa pedih..rupanya breast melecet..sebab latching tak betol..hadoi doi doi…memang pedih…cepat2 saya sapu vitamin E…dan telan sebiji zink dan segelas ESP..huh…sape yang pernah merasa puting melecet…memang sangat fahaminya…Alhamdulillah ada vitamin E, ESP dan zink yang membantu saya untuk pulih dengan cukup cepat. kalau tak. alamatnya demam bengkak susu lah saya….dah la susu saya sekarang ni pon masih membuak2 banyaknya…Alhamdulillah rezeki Allah bagi untuk anak2 saya Syamimi dan Husna.

Ni saya nak share kelebihan ESP…

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut… Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:) * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge