kenapa ESP dan Omegaguard HOT STUFF for FEB?

haaa..ramai yang tertanya2..apasal bulan feb ni saya FOKUS sale pada ESP&OMEGAGUARD ye? ahaaaa..sebabnya..feb ni omegaguard very SPECIAL price tau! setahun sekali nak dapat pon susah la…hihi…dan pada masa yang sama…saya HOTkan sekali ESP..senang pos ESP dan omegaguard sekaligus…JIMAT postage pulak tuh.sape tak amik sekaligus..memang lugi aaa..manyak lugi…(ni mcm tokei slang cina ni);)

hmmm…saya nih…senang je citer..straight to the point je..sbb saya tak pandai nak bermadah2 ni;) sebab orang sume tahu vitamin shaklee ni dah lebih dari 50 tahun di pasaran…memang mendahului dalam pasaran makanan tambahan ni…memang tak dinafikan lah ia memang sentiasa berkesan,semulajadi dan mesra alam.

kalau kawan2 nak tahulah kan…dan mungkin mencari juga vitamin yg berfungsi unt mencairkan darah…anda boleh cuba gunakan omegaguard…sebab memang bekesan.bagus ni unt pesakit darah tinggi,jantung dan yang mempunyai high kolestrol.

kalau difikir2kan…sama je omegaguard shaklee dan fish oil di farmasi atau yang jenama selain shaklee…eh…tu salah tu..tak sama ye:).sebab apa? meh baca cni…penyulingan 3x berbanding jenama lain…dan sudah semestinya quality check pon memang sangat rapi dijalankan..

ESP pulak…menepati piawaian 7 ciri2 penghasilan protin yang cukup sempurna. kalau orang kata amik soya dapat kanser..hehe…haaa…ESP bukan penyebabnya..sebab tapisan dan piawaian serta penyelidikan yang sungguh rapi dari A sampai Z ke atas semua peringkat dari tanam soya sehingga proses mengetinkan ESP dijaga dengan cukup ketat. so jangan duk risau:)

so..anda pilih…nak pilih omegaguard shaklee atau farmasi? pilih juga..nak ESP atau soya jenama lain;).pilihlah yang TERBAIK..insyaallah shaklee tak pernah mendukacitakan pilihan anda:)

hubungi saya di
hp: 0139422527
page: Sihat Bersama ZH.Com
emel: zahirahhafizan@gmail.com
FB: Nur Zahirah

Published with Blogger-droid v2.0.10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge