Monthly Archive:: February 2013

5 Soalan TOP yang ditanya sewaktu hamil

Ok semua..saya nak share dengan anda ni…soalan yang sentiasa atau paling kerap ditanya waktu hamil. Soalan pertama: Mama: Benarkah vitamin ibu mengandung seperti Obimin boleh menyebabkan kandungan besar sekaligus menyukarkan kelahiran? Dr Rafi: Tidak sesekali. Vitamin ibu mengandung bertujuan untuk menambahkan tahap darah merah ibu, bukannya untuk membesarkan bayi. Sekiranya ibu kurang darah dan kelihatan

Omegaguard: ONE for ALL…hanya untuk insan TERSAYANG

Huyooo..dah 9 set jalan…memang HEBAT dan BIJAK customer2 saya ni..jom2..bagi yang belum amik peluang ni..cepat2..kasi borong terus k…hanya untuk insan KESAYANGAN anda! Ibu mengandung dan menyusu pon sangatlah digalakkan amik. Nak dijadikan hadiah untuk parents yg sakit sendi lagilah boleh..nak TURUNKAN KOLESTROL lagi lah boleh! Sumeee boleh:) Published with Blogger-droid v2.0.10

kenapa ESP dan Omegaguard HOT STUFF for FEB?

haaa..ramai yang tertanya2..apasal bulan feb ni saya FOKUS sale pada ESP&OMEGAGUARD ye? ahaaaa..sebabnya..feb ni omegaguard very SPECIAL price tau! setahun sekali nak dapat pon susah la…hihi…dan pada masa yang sama…saya HOTkan sekali ESP..senang pos ESP dan omegaguard sekaligus…JIMAT postage pulak tuh.sape tak amik sekaligus..memang lugi aaa..manyak lugi…(ni mcm tokei slang cina ni);) hmmm…saya nih…senang je

HOT!! Omega Guard Shaklee MENGHAKIS?Ketahui Kebenarannya!!!

GEMPARRRRR…. Ada yang claim Omega Guard Shaklee menghakis. Siap buat demo lagi.. katanya Omega Guard Shaklee menghakis, tapi produk A****** tu tak.. demonya dengan menggunakan bekas polisterin. (Credit pic: Zunaidah Daud) Jadi, kami pun mencuba sendiri demo tersebut dengan menggunakan Omega Guard Shaklee…See.. seperti gambar di bawah, Omega Guard Shaklee memang benar-benar menghakis.. OPSSSS, nanti

Owhhh…breast melecet!! Pedihnya la haii..Ubatinya dengan Vitamin E dan Zink Shaklee

ohooooo…bangun tengah malam..terasa pedih..rupanya breast melecet..sebab latching tak betol..hadoi doi doi…memang pedih…cepat2 saya sapu vitamin E…dan telan sebiji zink dan segelas ESP..huh…sape yang pernah merasa puting melecet…memang sangat fahaminya…Alhamdulillah ada vitamin E, ESP dan zink yang membantu saya untuk pulih dengan cukup cepat. kalau tak. alamatnya demam bengkak susu lah saya….dah la susu saya sekarang

Rokiah haizal > Pengedar Shaklee di UTM Skudai

Salam, Selamat tahun baru cina bagi teman2 pembaca blog saya yang berketurunan cina. Saya pon kacukan Melayu dan cina. Selamat tahun baru cina bagi uncle Tan dan Aunty Lim serta sepupu2 saya iaitu Tan Jenna dan Tan Jen Yang. Kakak doakan kalian sentiasa gembira dan diberi hidayah suatu hari nanti insyaallah Petang ni saya nak

Anak PINTAR dan CERGAS,ibu pasti bahagia! Berikan yang TERBAIK untuk anak2 anda

Salam Sejahtera. Anak2 saya ni dah besar lah…2013 adalah tahun anak2 saya menapak ke prasekolah. Petang ke taska…memang kena cergas lah ni. Sekolah sekarang tak macam kita dulu, padat dan banyak aktiviti sampai ke petang. Untuk memastikan anak kekal bertenaga & cergas, ibubapa boleh sediakan supplement paling asas & mudah untuk anak-anak tersayang. Sebagai ibu,