Syikin: Pengedar shaklee di Lundang, Kota Bharu, Kelantan

Selamat hari Jumaat buat semua. :). 
Saja nak share dengan anda..Pengedar Shaklee yang sah di Lundang, Kota Bharu. Beliau adalah seorang surirumah kepada 4 orang anak. Seorang lelaki dan 3 orang perempuan. Beliau ialah Syikin. Boleh hubungi beliau di talian 0199531061. eady stock okei! Barang shaklee ready stock dengan dia…

Photo

Nak dijadikan cerita, syikin ni adik saya. Dulu saya tengok dia pon lemah je. Memang penat tau jadi surirumah. Beliau sangat mudah penat, dan selalu nak pitam. Yelah, surirumah ni…semua kerja buat sendiri. Terkejar-kejar setiap hari dan waktu. Dahla anak2 sedang membesar kan. Memang kecoh la..hehe…penat tu tak yah cakap la. tulah pengorbanan seorang ibu.

Then, saya tawarkan pada Syikin untuk mengambil shaklee bagi menampung keperluan nutrien badannya. Yelah, makan pon kelam kabut. kadang-kadang tengahari baru makan. mana la nak cukup zat kan. Pastu syikin cuba amik set family wellness iaitu vitalea, b compleks, vitamin c, vitalea dan juga mealshake. Beliau juga tambah dengan alfalfa dan juga ostematrix(kalsium). Beliau juga breastfeed anak bongsunya masa tu. Memang obvious lah nampak perbezaan selepas amik shaklee. Syikin menjadi lebih bertenaga dan segar. Memang obvious berubah..dari yang lembik,lemah, tak berdaya kepada cergas, tangkas dan segar je sepanjang hari. 

 So, kalau anda di kota bharu nak mencuba shaklee, boleh hubungi syikin di 0199531061 ye..beliau tinggal di jalan dato’ lundang..dekat dengan balai islam lundang:)

________________________________________

Mahu menjadi sihat dan bahagia dengan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Mahukan pendapatan 4,5,6 angka sebulan dengan hanya dari rumah?

Hubungi syikin untuk:-


 KONSULTASI BERTERUSAN

serta…

 PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!!!


Salam sayang
Master Ira
0139422527

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge