Rasul & Akmar: Pengedar Shaklee anda yang sah di HUSM kubang kerian dan Demit, kota bharu

Kalau kata…”alah..shaklee ni orang yang tak reti pape yang buat biz..” hehee…janganla macam tu…sebab shaklee ni bukan sekadar orang biasa2 je yang join biz..ni nurse and doctors pon ada yang join.kalau ia tak elok..buat ape doc n nurses ni nak join kan?:)

Ni saya nak share…sepasang suami isteri kerja sebagai nurse kat Hospital Universiti Sains Malaysia, kubang kerian, kelantan. 




Mereka gunakan shaklee untuk optimum health dan untuk kesihatan parents yang ada masalah diabetes. Hari tu Rasul ada amik vivix untuk ibunya yang ada masalah kesihatan iaitu diabetes. Alhamdulillah nampak ibunya makin bertenaga dan semakin baik. Tugas suplimen shaklee adalah untuk membantu setiap insan menjadi lebih sihat.

Akmar dan rasul tinggal di demit. Boleh hubungi akmar di 0179899846 atau rasul 0129530073 untuk sebarang order..kepada warga HUSM…jangan risau…pengedar Shaklee anda yang sah memang sangat dekat dengan anda! 

Mahu menjadi sihat dan bahagia dengan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Mahukan pendapatan 4,5,6 angka sebulan dengan hanya dari rumah?

Hubungi akmar untuk:-


 KONSULTASI BERTERUSAN

serta…

 PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!!!


Salam sayang
Master Ira
0139422527



__________________________


Salam sayang
Master Ira
0139422527

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response to “Rasul & Akmar: Pengedar Shaklee anda yang sah di HUSM kubang kerian dan Demit, kota bharu”
  1. rohaiza yunus 21 September, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge