ESP~ Ratu hebat! Segalanya perlukan ESP ni..dari A-Z

Bagaimana hari anda? Rasa macam best tak hari ni? Hmm…saya menduga..ada yang ok dan kurang ok sikit…biasalah itulah kehidupan..hidup wajib diteruskan…walau dalam apa situasi pon:) Saya bukan nak cerita tentang ni. Hehe..saya nak cerita tentang yang lain…

Sejak saya riuh jual ESP kat FB..ramai yang bertanya…”sis, you jual harga ESP murah bawah harga yang sepatutnya ke?” Alahai dik..maaf la ye…saya takkan merendahkan martabat produk Shaklee yang super duper HEBAT ni disebabkan saya nak untung cepat. No NO nO~~Saya berkongsi sesuatu yang HEBAT untuk dikongsi bersama customer saya. Hubungi saya untuk detail k:) 0139422527

Ok, pagi ni saya nak share testimoni pasal ESP..

” Ira, aku amik ESP ni makin ok kulit aku. Makin ok sangat berbanding dulu.”- hanan, my fren. dia amik Alfalfa, ESP dan vitamin c. Dia mengalami resdung yang agak kritikal. Sekarang dia nak tambah b compleks, GLA dan vitamin E pulak untuk kesan yang lebih optimum untuk kulitnya:)

“Sayang, walau abg kat laut..kerja 12 jam..tidur lambat tapi bangun awal.abg rasa sungguh bertenaga. ESP banyak membantu untuk abg bertenaga”-my hubby. My hubby ni gi offshore 2 minggu dah. Today insyaallah balik. Hubby bawak jugak vitamin c, nutriferon dan alfalfa. untuk kuatkan imun sistem bagi elakkan demam atau selsema atau apa2 sakit di sana.

“I like ESPamik sikit pon dah kenyang sampai lunch lah..senang sungguh nak diet..tak yah tahan lapar..amik je ESP”- nina, my fren kat sekolah rendah dulu. Nina amik full set untuk kurus..

Hmm…sayang saya takde pic nak letak cni..kesimpulannya, ESP memang marvellous! Ramai sangat yang gemarinya! Memang sale ESP saya ni meletop2 lah! Untuk ibu menyusu..sangat2 membantu…


Ni contoh gambar susu ibu bila si ibu minum ESP dan tidak minum ESP…nampak yang mana lagi mengenyangkan si anak? for sure yang “with ESP” kan:)

hari ni diteruskan dengan gempur ESP. Sape yg sesuai amik ESP ni ye?
♥ ibu mengandung. PENTING unt perkrmbangan bayi anda
♥ orang yang selalu mudah PENAT..balik dr keje bum terus sbb penat..sian ank2 nak bermain dgn parents tak dapat.surirumah pon perlukannya!
♥ warga emas,orang muda,remaja
♥ org yg ada masalah kulit..yang nak HILANGkan PARUT, CANTIKkan kulit,
♥ org yg ada masalah jantung, diabetes, baru lepas operate
♥for SURE…ibu MENYUSU
♥ kesihatan optimum dan menyeluruh
♥hilangkan gatal2,EKZEMA,RESDUNG
♥ Org yang nak KENYANG dan KURANGkan BERAT badan secara SIHAT! bukan telan maggi k..bukan berlapar k…KURUS tp KENYANG!
♥ buat mereka yg tak suka breakfast berat sgt..minuman ESP membantu anda!

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:) 

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge