Badan sihat berTENAGA, Wajah sentiasa cantik berseri dan segar..menyusu anak memang cukup sempurna..apa rahsianya? Shaklee ada jawapannya

Susu ibu adalah susu yang terbaik untuk anak..memang semua orang tahu..memang semua orang sokong..sebab susu ibu adalah ciptaan Allah…for sure ia jauh lebih hebat dari susu2 lain..tapi nak ke kita sebagai ibu..dapat susukan anak selama 2 tahun cukup tpi pada masa yang sama…gigi kita 5 batang tertanggal sebab kekurangan kalsium, sakit pinggang,belakang,sendi2 sebab tak cukup nutrien pada badan, pastu…badan lemah lonyai je sebab tenaga kurang..nak layan anak2 lepas balik kerja pon tak sempat sebab badan penat sgt..suami pulak tak puas hati sebab tengok wife tak terurus dengan muka monyok je sepanjang masa..suami tengok pon hati makin tak tenang…

so? apa solution kita sebagai isteri dan ibu? kalau anda cukup makan dengan segala nutrien yang cukup lengkap xpe kalau tak nak amik suplimen..anda boleh amik menu makanan dengan pelbagai jenis buah setiap hari…boleh cukupkan amik kalsium 1000mg setiap hari..makanan masak sendiri takde beli2…zat sume tak luak dari masakan..sayur tanam sendiri..so boleh kalau tak amik suplimen…sebab anda dah fullfill kriteria tu kan..

tapi kalau anda nak makan pon terkejar2…balik umh xsempat dah nak masak2..g tapau je makanan kat kedai..haa..yang ni kena amik suplimen..untuk diri sendiri juga….saya jatuh kategori ni..sebab keadaan sekarang memang tak izinkan saya untuk tak amik suplimen untuk diri jadi sihat dan suami pandang pon sejuk je hati…dapat susukan anak sepenuhnya as BONUS untuk saya..

so, para isteri dan ibu? nak tau apa suplimen shaklee untuk anda? 

Ia adalah…vitalea, b compleks, vitamin c, ostematrix, ESP dan Alfalfa…serius saya cakap..bagi saya..personally…ia sangat2 membantu….saya sangat sukakannya! Memang wajib bagi saya untuk dapatkan suplimen shaklee setiap hari… 


Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?  Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge