Anda PERLUkan OMEGAGUARD (minyak ikan Shaklee) jika anda….

Salam hari Sabtu yg indah buat semua pembaca blog saya…

Februari…harini saya nak umumkan promosi bulan ni.maaf lah yer… excited bila dengar bulan ni promosi Omega..Waahhh…saya suka! Bulan lepas promo Advanced joint health. Bulan ni promo Omegaguard plak dah..waalllaaa…memang BEST!

Taknak cakap byk… sila lihat poster.. 


Petang ni saya nak berkongsi fakta dibwh.. Anda perlu mengambil Shaklee OmegaGuard sekiranya anda: 

  • Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)
  • Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
  • Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)
  • Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)
  • Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan dan kecekapan kerja 
  • Lelaki yg mementingkan kesihatan – memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi
  • Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan (tulang dan sendi)
Shaklee OmegaGuard mengandungi Omega -3  yg kaya dgn DHA dan EPA. Omega 3 adalah asid lemak yg perlu tetapi badan kita tak dapat menghasilkannya maka ia perlu diambil dari diet harian

Kalau rasa anak you all senang demam, mudah mengantuk kat kelas, ada penyakit asma, alergy.. or nak anak pintar..,beli lah Omega ni untuk anak you all….Kalau rasa bukan utk anak, sila lah beli utk diri sendiri. Omega ni bagus utk brain.. utk kulit yg cantik…utk kesihatan sendi dan mengawal kolestrol… .. Kalau rasa sayang suami.. hadiahkan lah utk suami… sbb Omega juga vitamin utama utk orang lelaki…Hmm.. bunyi mcm saya paksa.. tapi sebenarnya takkk….. sbb kalau you all nak tahu, Omega ni favorite kami sekeluarga…. vitamin no 1 kegemaran saya, suami dan anak2..anak2 ni..kalau amik omegaguard, kalau boleh nak lebih dari sebiji sebab sedapp sangat2…Saya dah nampak dan rasa kesannya.. bestttt sangat tu yg bersungguh nak you all beli.. haha….You all rasalah dulu.. tak kenal maka tak cinta.. yer tak…


Sebab tu pembeli yg bijak,diorang ambil kesempatan ni.. grab promosi Buy 6 Free 1.. paling koman pun diorang ambil 2botol skaligus.. Apa2 pun…. offer ni while stock last.. Jangan menangis kalau nnt 28February dapat berita yg menggemparkan.. hahaah..


Okey.. next entry saya cerita kelebihan Omega Guard Shaklee berbanding jenama lain dan kenapa kami memilih minyak ikan brand Shaklee..
Have a nice day you all…

 

Nur Zahirah [Ira]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 846816]
013-9422527|zahirahhafizan@gmail
.com

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

credit 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge