Daily Archive: Friday, January 11, 2013

Rasul & Akmar: Pengedar Shaklee anda yang sah di HUSM kubang kerian dan Demit, kota bharu

Kalau kata…”alah..shaklee ni orang yang tak reti pape yang buat biz..” hehee…janganla macam tu…sebab shaklee ni bukan sekadar orang biasa2 je yang join biz..ni nurse and doctors pon ada yang join.kalau ia tak elok..buat ape doc n nurses ni nak join kan?:) Ni saya nak share…sepasang suami isteri kerja sebagai nurse kat Hospital Universiti Sains

Syikin: Pengedar shaklee di Lundang, Kota Bharu, Kelantan

Selamat hari Jumaat buat semua. :). Saja nak share dengan anda..Pengedar Shaklee yang sah di Lundang, Kota Bharu. Beliau adalah seorang surirumah kepada 4 orang anak. Seorang lelaki dan 3 orang perempuan. Beliau ialah Syikin. Boleh hubungi beliau di talian 0199531061. eady stock okei! Barang shaklee ready stock dengan dia… Nak dijadikan cerita, syikin ni adik