Monthly Archive:: January 2013

Anda PERLUkan OMEGAGUARD (minyak ikan Shaklee) jika anda….

Salam hari Sabtu yg indah buat semua pembaca blog saya… Februari…harini saya nak umumkan promosi bulan ni.maaf lah yer… excited bila dengar bulan ni promosi Omega..Waahhh…saya suka! Bulan lepas promo Advanced joint health. Bulan ni promo Omegaguard plak dah..waalllaaa…memang BEST! Taknak cakap byk… sila lihat poster..  Petang ni saya nak berkongsi fakta dibwh.. Anda perlu mengambil

Be THANKFUL every second! Thank You Allah ^_^

Just drop by to my blog. Selamat pagi semua. salam hujung minggu buat semua…Pagi ni saya nak share tentang bersyukur dan berterima kasih…Macam biasa, nikmat diberi pada kita setiap hari..malah setiap saat tanpa diminta untuk dibayar balik. Allah tak pernah pon mintak balik balasan yang telah diberikan. Hebat kan Pencipta kita ni? Jadi setiap pagi….bila

Vitamin C Chewable 100mg HOT STUFF dalam stok sekarang! Jom borong

Vitamin C 100mg di pasaran sekarang! Memang BEST!! Lama dah orang tunggu…vitamin c dah sampai ni..jom borong dengan saya sekarang! janganlah melepas pulak dek non…amik 10 terus kalau takut tak sempat nanti…vitamin c ni macam goreng pisang panas! Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

ESP~ Ratu hebat! Segalanya perlukan ESP ni..dari A-Z

Bagaimana hari anda? Rasa macam best tak hari ni? Hmm…saya menduga..ada yang ok dan kurang ok sikit…biasalah itulah kehidupan..hidup wajib diteruskan…walau dalam apa situasi pon:) Saya bukan nak cerita tentang ni. Hehe..saya nak cerita tentang yang lain… Sejak saya riuh jual ESP kat FB..ramai yang bertanya…”sis, you jual harga ESP murah bawah harga yang sepatutnya

Pentingkah protin? Bagaimana memilih yang TerBAIK?

Sekadar nak berkongsi…. Protin adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama hormon manusia. Ia juga MERANGSANG fungsi psikologi. Maka, setiap organ kita memerlukan PROTIN. Kekurangan protin menyebabkan: ~kelemahan dalam sistem imun untuk melawan penyakit, ~masalah LEBIHAN AIR YANG TINGGI dalam badan, ~keHILANGAN KEPEJALAN otot ~ perubahan warna rambut

Rasul & Akmar: Pengedar Shaklee anda yang sah di HUSM kubang kerian dan Demit, kota bharu

Kalau kata…”alah..shaklee ni orang yang tak reti pape yang buat biz..” hehee…janganla macam tu…sebab shaklee ni bukan sekadar orang biasa2 je yang join biz..ni nurse and doctors pon ada yang join.kalau ia tak elok..buat ape doc n nurses ni nak join kan?:) Ni saya nak share…sepasang suami isteri kerja sebagai nurse kat Hospital Universiti Sains

Syikin: Pengedar shaklee di Lundang, Kota Bharu, Kelantan

Selamat hari Jumaat buat semua. :). Saja nak share dengan anda..Pengedar Shaklee yang sah di Lundang, Kota Bharu. Beliau adalah seorang surirumah kepada 4 orang anak. Seorang lelaki dan 3 orang perempuan. Beliau ialah Syikin. Boleh hubungi beliau di talian 0199531061. eady stock okei! Barang shaklee ready stock dengan dia… Nak dijadikan cerita, syikin ni adik

Huda Pengedar Shaklee Ready Stock di Guchil, Kota Bharu

Saya nak perkenalkan  seorang pengedar Shaklee yang aktif di Guchil, Kota Bharu. Beliau ni adik kandung saya sendiri. Anda boleh hubungi Huda di 0145075708 ye. Ni lah huda dan keluarga Beliau kenali Shaklee melalui Mealshakes. Dulu Adam Danial sangat susah nak makan. Badan pon kurus je. Tak lalu makan. Tiada selera yang memberangsangkan. Kulit pon

Tips perut sensitif

Malam ni saya nak share dengan anda semua tentang perut sensitif ni..hmm…memang kena jaga betol2 perut kita ni. Nabi Muhammad s.a.w tak pernah sakit perut pon..kita ni sampai tak terkira sakit perut. Kan? hehe… ni saya amik dari majalah mingguan wanita.  Bagi anda yang mempunyai perut sensitif, tentunya anda tidak bebas untuk makan sembarangan. Sebelum