Testimoni: Muda 10 tahun dari usia sebenar..apa rahsianya?? Sudah semestinya Shaklee Collagen Powder!

Bulan ni…December 2012..promo apa?

Haa…..saya rasa semua dah tau promo apa Dec 12 ni..ia adalah SCP! Shaklee collagen powder…
saya sangat sukakan SCP ni! Serius saya cakap…saya sangat2 suka..hehe…meh saya nak share testimoni gambar salah seorang customer yang gunakan SCP ni ye…

Nampak tak? bezakan wajah aunty ni.actually aunty ni dah 54 tahun umurnya…tapi agak2 lepas amik SCP ni die umur bape orang teka? Orang budget aunty ni umur 40tahun lebih…wah…10 ke 15tahun muda…hanya selepas gunakan SEKOTAK SCP! kalau la aunty ni konsisten selama 8 minggu…apa rupa ek? mcam nak dara kot kan…
Gambar pertama wajah aunty pucat, tak bersemangat tengok, kuyu je..nthen kedut memang terserlah..for sure aunty pon rasa kurang confiden kan..tapi…selepas cuba SEKOTAK SCP! kulit muka obviously bertukar makin muda…wah..kedut2 dah MENGHILANG, muka makin CERIA dan FRESh…sure makin confident..

mak saya pon gunakan SCP ni…nanti saya upload gambar mak saya sebelum dan selepas…

Nampak kan pic ni?jelas terbukti hebatnya SCP ni!

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:) 

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge