Kick Off OFFER for 2013: Advanced Joint Health Tablet~Cara semulajadi atasi masalah sendi

Alhamdulillah…2012 telah berlalu…masanya kita muhasabah kembali segala onak duri kita pada tahun 2012..dan sudah semestinya ada kenangan manis dan juga pahit..ia menjadi pembekal kita untuk menjadi lebih matang pada tahun 2013.

Ok..ramai yang sudah bertanya…apa PROMO JAN 2013? haa…ni dia…Kick off OFFER for 2013: Advanced joint health tablet..

Memang best promo bulan ni..pasni..insyaallah..tiada lagi yang ngadu sakit2 lutut,sakit pinggang, sakit sendi sana sini, rasa bisa bila berpijak di lantai..takde dah pasni bila anda consume JHT insyaallah..untuk kesan yang lebih bagus dan optimum..saya sarankan anda untuk add on omegaguard+ESP+ostematrix..serius cakap…insyallah membantu..

So, sebelum kita pergi jauh..jom…kita kenali..apa itu JHT..secara ringkasnya saya kongsikan dengan anda semua…JHT…Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan
Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Kalau rasa macam “aarrgghh…ruginya tak grab FREE membership masa promo SCP bulan Dec 12”..jangan risau..anda masih boleh dapat FREE membership dengan pembelian BUY 6 FREE 1 JHT dan suplimen lain asalkan cukup 200uv:)…kalau nak combine BUY 6 FREE 1 JHT dengan vitamin2 lain pon boleh kalau nak FREE membership ye:)

Satu renungan buat tatapan bersama…kalau kita sanggup berbelanja beratus2 ringgit..malah beribu2 ringgit masa shopping kain baju untuk diri kita dan anak2…apa salahnya kita spend sedikit duit untuk beli set BUY 6 FREE 1 JHT ni untuk mak ayah kita yang sedang sakit lutut, sakit sendi di kampung..dulu mereka utamakan kita dalam segala2nya..tapi kita? sanggup tengok mak ayah kita terhinjut2 berjalan sebab menahan sakit?

So, apa tunggu lagi? Jom hubungi saya…di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge