Testimoni: Keputihan nana hilang dengan mencuba Alfalfa tak sampai seminggu….Wowww!!

Bulan ni…meletop2 dah! Memang meletop!! Semua orang cari alfalfa…Memang berbotol2 dah jalan…Ha…..Apa kah alfalfa ni ye? Alfalfa tu ialah satu perkataan dari bahasa arab yang bermaksud “Raja Segala Tumbuhan”.

Saya ambil input ni masa buat blogwalking ke blog nana



Baca dah? okey bagus. Kalau malas sangat nak baca omputih kat atas nuh, meh la saya explain in BM. 


1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’
5. Memberi kelegaan semasa haid
6. Merawat arthitis
7. Bagus untuk elergi dan ekzema
8. Merawat athma
9. Mencuci usus bagi membuang toksik
10. mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan
buah pinggang
11. Meneutralkan asid dalam badan
12. Merawat masalah keputihan pada wanita
13. Membesar dan menegangkan payudara
14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
15. Memulihkan urat selepas bersalin
16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
17. Meningkatkan stamina seorang suami
18. Melegakan sembelit
19. Membuang angin dalam badan




Ini testimoni nana sendiri:


Nana dah consume Alfalfa Complex ni selama 2 bulan lebih. Iaitu sebulan sebelum perkahwinan nana tempoh hari. Actually, dulu nana ada mengalami masalah keputihan yang agak teruk. Segan jugak nak share. Tapi kalau ni boleh membantu semua wanita di luar sana why not kan? Dulu susah sikit la kalau nak solat sebab solat kita tak sah if ade keputihan sebab keputihan tu adalah najis. Bila pakai pantyliner pulak, keputihan akan semakin teruk. Dengan tarikh perkahwinan yang semakin hampir. Tensen gile beb. Nana pon mengadu la kat kawan nana si Mimi tu haa..Die la yang suggestkan nana amek Alfalfa Complex ni. nana pon cubela dengan harapan akan elok keputihan nana tu. Sehari nana amek dalam 10 biji alfalfa. And then, tak sampai seminggu nana dah rasa masalah keputihan nana semakin berkurang and nana dapat rasa yang rahim nana terasa sihat. Ayat vavavomm kan? but seriously, rasa macam ringan and sihat je kat area bawah pusat nana. Tak reti la nak explain cane. Korang cuba jela imagine ek. 😀 



So, Alfalfa sangat membantu dalam mengatasi masalah keputihan nana and menSAHkan solat nana. Why not kita cuba sedaya upaya menjaga kesempurnaan solat kita dengan baik. Betol tak?


Alfalfa ni didatangkan di dalam 2 saiz BOTOL iaitu Small and Large. Small ade 330 bijik manakala Large ade 700 biji..



Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?  Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:) 

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge