owh ESP~Kaulah segalanya!

Alahai…bulan ni memang semua orang mandi ESP lah! Bukan main lagi ramai yang order ESP…berderu2…kalau di waktu tak promo pon ESP ni adalah BEST SELLER setiap bulan…sure lah bulan ni tiptop punya lah sebab harga runtuh kan? Hmmm….memang semua orang sukakan ESP ni..tak kira lah yang muda ke..tua ke…remaja ke…nak cantik ke..nak cun anggun jelita rupawan ke…nak banyakkan susu dan pekatkan susu ke…semua nak ESP…saya ni..kalau cakap tentang ESP..memang tak yah stop pon tak pe…suka sangat3 ni ha….hihihihi

Ni saya nak gitau anda di luar sana….betapa semua orang konsen tentang pentingnya protin pada badan…ada sampai yang order BUY 6 FREE 1 ni pon jugak! sebab expired pon lambat lagi…june 2014! ni setiap bulan minum 1 bekas ESP…so kalau nak sampai june 2014 ni…amik 3 set 4 set ni pon ok ni…sebab ESP ni susah sangat2 shaklee nak buat sale tau…tak caya?? tunggu lah…tak tau bila nak promo ESP ni..hehehee….

Nape sangat2 ramai orang sukakan ESP ni ye? Meh nak gtau…dalam ESP ni…satu2 nya produk protin yang mengandungi COMPLETE 9 jenis asid amino perlu dalam nya! tak yah nak korek2 dah tempat lain k~ perlu 3 sudu besar je sehari..bukan 1 TIN SEHARI k~tau tak yang asid amino perlu ni kita takleh generate sendiri..kena amik dari diet harian..ni haaa….sape2 yang tak grab chance ni…memang rugi tahap gaban lah ye….MAJORITY customer saya grab 2 3 4 6 bekas sekaligus! kumpul2 antara kawan2 kat ofis..then order cukup 7 orang…semua dapat harga hebat sama rata….memang marvellouss!! kawan2 sekeliling saya ni pandai2 bijak2 belaka..sume duk borong ESP..

Nape bila cakap ESP SALE ni semua orang macam tersentak dari mimpi??hehee…sebabnya dalam ESP ni ada protin..protin adalah elemen asas sel..ia menggantikan serta singkirkan sel2 yang mati dan rosak dengan sel2 yang baru..sebab tu saya boleh claim yang ESP boleh hilangkan parut..sebab ni lah..tau tak kita yang parut hitam2 tu disebabkan sel2 yang mati? so ESP boleh hilangkan dan singkirkan sel2 mati tu dan bagi tumbuh sel2 yang baru..freshhh lagi….segar pulak tuh sel tu..sihat dan bagus kualitinya k~

So jommm…reramaiii

kita pakat beli ESP bulan ni…

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge