Full Blast of ESP dan vitamin C! Memang gempak la

Hmmm…hari ni hari selasa..hehe…barang2 saya dari Miri sampai..tak boleh bayang camne penuhnya rumah saya kat sini ni nanti…dahla nak raya haji…kelam kabut dengan rumah pulak…

ok, saya bukan nak cerita pasal barang..tapi nak bagitau u all ni…memang kena bagitau..sebab takut2 tak sedar lagi kan..hari ni dah 23hb10..berbaki 8 hari lagi nak sampai 31hb10..ESP masih BERPESTA harga RUNTUH tau! Amik je banyak2 time offer ni…BUY 6 FREE 1 tau! Then u dapat FREE Membership terus!

Dannn….anda nak tahu?? Vitamin C Shaklee dah kembali ke pasaran! Memang TERHANGAT di pasaran sekarang ni gabungan ESP dan VITAMIN C…(bukan hangit k..hehe) memang full blast lah! 

Kalau teringin wajah berpinky2 macam pakai blusher, hilang parut, kurangkan dan menghilangkan jerawat, cantikkan kulit, AWET MUDA, tegang je kulit kerana hilangnya kedut2, mencerahkan kulit…dan banyyaaakkk lagi la….boleh amik ESP dan vitamin C ni tau…haiihh..pasni..customer2 saya dapat kulit cantik gebu menawan lah nampaknya…hihi

 Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?  Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge