Daily Archive: Sunday, October 28, 2012

Kenapa ESP ni memang BOMBASTIK ??

Salam ahad untuk semua…hari ni saya masih berada di kampung halaman..hehe..rasa best je bercuti ye…sedangkan PPA dalam masa terdekat..hehe…selasa baru saya bertolak balik ke kerteh…kawan2, pagi ni saya nak cerita tentang ESP lagi..ehehehee..saya memang demam ESP dah ni..ni saya nak share dari blog kawan saya kak faizah…ESP mengandungi beberapa kriteria berikut yg membuat ESP lain

Raikan Aidiladha tanpa mengabaikan kesihatan…Jom amik vitamin untuk potong2 lemak dan kolestrol

Salam Aidiladha buat semua pembaca blog saya walau di mana anda berada…saya doakan agar hari raya ni memberikan satu kegembiraan buat kita semua.. Alhamdulillah tahun ni saya berhari raya korban di semenanjung malaysia setelah 4 tahun tak pernah berhari raya haji di sini..Tapi perasaan rindu saya pada Miri terutamanya sahabat2 di sana memang tak dinafikan