Testimoni: Apa kata mereka yang dah mencuba Shaklee Collagen Powder~Marvellous!

Salam petang khamis penuh ceria..ni saya nak bagi rasa teruja kat korang…especially kepada anda2 yg belum cuba lagi produk terhangat Shaklee…dan sangat laris last 2  weeks.yes..correct ia adalah Collagen Powder Shaklee ……..mari baca sebahagian dari mereka yg dah cuba...lalallalaa [klik pictures for better images.. credit to Fai]..

* Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.Boleh baca selanjutnya di link ini -faedah dan kelebihannya.
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

________________________________________

Haa… tu baru sedikit sahaja… ada banyakkkk lagii.. saya sendiri dah cuba kolagen Shaklee hampir sebulan lebih.masih lagi konsisten hari2. resultnya?..Sejujurnya, bagi saya ia sangat mengujakan..tak terdescribe..berbaloi beli... rugi yer siapa yg masih belum decide utk mencuba.. hahah…kene try sendiri baru boleh rasa perasaan teruja itu..dan oh ya..feedback dari penggemar kolagen, kata mereka ternyata harga serbuk kolagen Shaklee mampu milik.. Jadi siapa2 yg mmg sukakan kolagen dan nak cantik…. marilah cuba..Contact saya utk sebarang pesanan dan pertanyaan.. trust me..mmg berbaloi beli..Okeyla.. have a nice day ahead!
 
 

___________________________________________

Ira
Shaklee Independent Distributor [ID No : 846816]
013-9422527 |
zahirahhafizan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge