Shaklee Nutriferon~ Ia teman TERBAIK saya dan keluarga semasa travel

Selamat pagi semua.. hari rabu yg penuh dgn rahmat dan keberkatan.. InsyaAllah…Pagi ni hari ke7 saya berada kedah…travel dari miri sebab nak beraya… hehe…tahun ni saya anak beranak beraya di rumah mertua sebelum balik umah mak ayah saya di kelantan…

Bila sebut2 travel2 ni, 1st aid yg mesti sy bawa adalah satu botol kecik (20ml) Basic H.. yg ni bleh cuci semua dan gune in case emegency luka,demam,etc.. lagi satu kalau saya malas bawak byk2 vitamin.. sy pastikan saya bawak nutriferon (berapa peket tu depends dgn berapa hari saya travel, kalau let say seminggu.. so sy bawa lah dlm 10peket.. kalau 2minggu, sy bwklah dlm 1box.. takpe.. peket2nye kecik halus je.. tak mkn space pun).. Apa itu Nutriferon? Ringkasnya, ia suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh. Bagus utk bina imuniti,pesakit resdung, asma,etc. Jadi kalo demam or jatuh sakit time travel, tak payah susah2 mkn panadol or painkiller kay.

Cuma pagi ni saya nak beritahu kenapa nutriferon saya pilih sebagai teman baik saya setiap kali travel (tak pilih panadol or ubat2 lain kalau jatuh sakit..) kenapa? kenapa? Dibwh ni 5 sebabnya

  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  3. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajian-Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.

Okey.. itulah sebab musabab nutriferon jadi teman baik saya…Kalau sape2 rasa nak jugak.do contact me okey…sekian utk hari ini… have a nice day to all…
________________________________________________

Iklan: Promosi sepanjang August – Nutriferon
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan,mencegah sebarang penyakit.
___________________________________________
 
Nur Zahirah [Ira]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 846816]
013-9422527 | zahirahhafizan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge