Monthly Archive:: August 2012

Testimoni: Apa kata mereka yang dah mencuba Shaklee Collagen Powder~Marvellous!

Salam petang khamis penuh ceria..ni saya nak bagi rasa teruja kat korang…especially kepada anda2 yg belum cuba lagi produk terhangat Shaklee…dan sangat laris last 2  weeks.yes..correct ia adalah Collagen Powder Shaklee ……..mari baca sebahagian dari mereka yg dah cuba...lalallalaa [klik pictures for better images.. credit to Fai].. * Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit

Kenapa kolagen penting buat kita? Dan kolagen apakah yang terBAIK?

Wahhh…nak raya ni…memang sume orang nak cantik…Sebab tu la tengah hot sekarang ni semua vitamin Shaklee yang boleh membantu dalam bab kecantikan ni..Daripada gi amik botox, gi amik susuk (mintak jauhla..ni mensyirikkan Allah ni) untuk cantik…lebih baik cuba Shaklee Collagen Powder. Tapi sebelum tu..lebih baik kita kenal dulu apa itu kolagen…apa gunanya…apa kepentingannya…Bila dah jatuh

Obesiti: Bertindaklah melawannya sebelum terlambat…

Dah hampir seminggu saya tak update blog saya ni. Hari ni saya nak kongsikan sesuatu buat anda semua ye..Ia mengenai masalah obesiti di Malaysia ni… Malaysia menduduki tempat pertama dalam kalangan negara-negara di Asia Tenggara yang paling ramai rakyatnya mengalami obesiti (kegemukan) dan tempat keenam di negara Asia Pasifik. Lihat saja disekeliling, pasti akan terlihat

Nutriferon: Penemuan TERHEBAT dalam bidang Immunologii

Bulan lepas, Shaklee buat promotion hebat untuk buy 6 free 1 sustained release vitamin c. Bulan ni pulak, Shaklee buat promotion hebat untuk buy 6 free 1 nutriferon! Memang dua2 ni antioksidan penting dan hebat! Sehebat dan segah nama Shaklee di persada makanan tambahan di peringkat antarabangsa. Marilah kita berkenalan dengan nutriferon ye…Kalau tak kenal,