Dulu lembik je….tapi sekarng boleh uruskan anak2 sendiri walau pregnant anak ke 3….Segar sentiasa walau pregnant!!

salam selasa buat semua…..saya nak berkongsi satu info pagi ni…iaitu set yang sesuai untuk preggy mom

Saya dapat sms dari customer saya..

“kak..thanks perkenalkan saya dengan set pregnancy ni…saya tak rasa terlalu penat macam dulu walau saya uruskan anak sorang2 tanpa suami di sisisaya sangat sukakannya!!dulu…saya kena biarkan anak2 saya 2 orang ni..balik keje je..saya nak tidur je…walau baru 3 bulan pegnen anak ketiga…saya penat..sekarang saya dah boleh aktif balik uruskan anak2…terima kasih perkenalkan shaklee set yang sesuai untuk pregnancy kepada saya ye kak….”

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge