“Mama dah KURANG SUSU!! Stok dah nak HABISSSS!! Saya TAK MAU formula!!! Mama’s breastmilk is THE BEST for ME!! No consideration~

Vitamin apa untuk BOOST UP MAMA’S MILK ye??? Ramai mama2 di luar sana nak tahu…..

Mama……adakah u all sedang bersedih sebab susu MERUDUM?? Jangan sedih2 mama….Ada yang boleh membantu….Ia bukan SEMATA2 nak BOOST UP susu mama…tapi LEBIH dari itu!! Sebab tu mama yang tak breastfeed pon boleh amik set ni!!:) Ia melengkapkan keperluan nutrien badan mama yang ada lompang2 sana sini…Sape jamin mama2 yang dah ada anak tak terkejar2 dan penat?? Makan pon ikut mana yang boleh digapai je kan??Hmmm..cukup zat tak? Lengkap segala nutrisi??Kalau mama sakit…anak2 dan papa pon akan susah jugak kan? Kalaau masuk hospital sebab pitam?? Aiihhh…takkan sakit dulu baru nak bertindak? Jom kita ubah diri kita sekarang…Lebih baik mencegah dari mengubati….Kalau nak ubati…kosnya sure DOUBLE,TRIPPLE..atau LEBIH dari itu lagi…Pilihan di tangan mama:)

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut…

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge