ESP memang PROTIN yang SUNGGUH HEBAT! Bukan sekadar banyakkan susu ibu..malah…boleh elak gastrik dan LEBIIIHHH daari itu~

Salam jumaat untuk semua…camni semangat anda hari ni? Dah pikir nak weeken ke? Hehe…kalau kat miri ni..ramaai dh start cuti..sebab nak balik kampung masing2 sempena gawai next week..dahla petronas bagi cuti termasuk weken tu sume 5 hari…memang sape2 yang keje di sarawak sedang bermusim cuti:)..saya bukan nak cerita tentang cuti…tapi saya nak cerita tentang ESP dan set breastfeeding Shaklee…hehehheee..saya sangat excited bila baca testimoni dari kawan2 yang dah gunakan set ni…mak aiii..memang meletop lah!! Jom tengok apa kata beliau dan jom kita tengok susu beliau~














Nampak tak stok susu ni??Hmmm..sape tak teruja kan..tapi….bukan dengan mengambil vitamin semata2 yang membuatkan susu automatic menjadi banyak…konsep supply versus demand mesti betol2 difahami…ada yang sms saya..’ira…kalau i tak pam susu ok ke? macam tak sempatlah…banyak keje….’..hmmm…kalau tak pam..camne nak susu banyak? bukan terus susu tu boleh masuk dalam botol susu kan?hehehee…nak bagi susu terbaik untuk anak..kita mesti berkorban..korban tidur…korban masa..korban tenaga..hatta korban duit untuk beli vitamin terbaik untuk banyakkan susu…demi anak…haiiii..nape nak beli vitamin kita berkira…tapi kalau nak beli baju lawa2…tak berkira pula…mana lagi penting…baju atau kesihatan? Hhehe…


Ada juga yang emel saya…’dear….susu i merudum sungguh2 ni…camne ye..sebab anak taknak isap?’…saya tanya balik…’anak u tu minum apa kalau tak nak isap susu u…direct feeding pon?’ jawapannya?? ‘Anak i minum formula..i bagi dia kenyang2..’…aduhai ibu…..memanglah…dah kenyang…dia nak minum camne lagi susu u….nilah….fikir kita tak mampu nak susukan anak..kita berikan dia formula…padahal sebenarnya kita sangat mampu untuk susukan anak kita dengan susu kita..mindset penting ye ibu2…..apa kita fikirkan itulah kitaa…renung2kan…


Ok…ni saya nak share tentang ESP pulakkkk…huhuhuhu….memang HOT!!MARVELLOUS!!SPEECHLESS dengan ESP ni..memang BEST!! Ia sesuai untuk semua orang…lelaki mahupon perempuan~ dewasa mahupon waraga emas~














Masih tak confident dengan Set breastfeeding shaklee??hihi..ni saya bagi link untuk baca more info ye….

1) Penangan set brestfeeding 3m…susu penuh deep freezer
http://zahirahhafizan.com/2012/05/disebabkan-penangan-set-breastfeeding.html
2) Alternatif kepada set 3m sekiranya adaa budget constraint
http://zahirahhafizan.com/2012/04/esp-sangatlah-marvellous.html
Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut…


Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


credit pic and comment from SGL group and iffah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge