Darah haid berjalan lancar dan NO PERIOD PAIN lagi setelah mengamalkan GLA~

Huh…pagi2 saya bangun..jari duk tok tek tok tek reply mesej dan FB kawan2 yang bertanya tentang Shaklee…wah! saya sangat teruja pagi ni:)..alhamdulillah rezeki masuk tanpa henti. Allah itu maha pemurah! Nak kena kita usahakan je:)

Apa saya nak bercerita hari ni ye….ia berkaitan dengan GLA yang membantu melancarkan pengeluaran darah haid yang selama ni ade jem kat mana2…juga ia mengelakkan dari senggugut masa period…hmmm..menarik bukan…saya tak pernah alami senggugut yang kritikal..tapi kawan saya yang sebilik masa kat kampus dulu…mak ai! seram saya tengok..macam orang nak bersalin sakitnya (katanya lahhh..hehe)….sampai tak dapat nak ke kuliah…memang ujian besar untuk dia..dan saya yakin Allah bagi dia pahala berganda2 sebab dia tak pernah pon mengungkit..walau dia nangis tahan sakit bagai nak rak…dan bagi sape2 ada masalah ni..memang sangat2 disarankan amik GLA nitapi ia memang lebih MARVELLOUS kalau diambil bersama ESP atau pon Mealshake



Ok…kita dah tahu….vitamin yang sesuai untuk melancarkan pengaliran keluar darah haid dan juga elakkan dari period pain..tapi GLA ni BUKAN terhad di situ saja fungsinya…ia jauh lebih dari itu…cub teliti apa yang saya simplified kan di dalam pic2 di atas:)
Nak detail lagi pasal GLA?? Bolehhh…no problem punya lah! Ni ada saya sediakan pic yang cerita detail lagi tentang GLA…jom tengok!

Ni MAY awesome product sebab ia adalah killer product bulan ni…RAMAI customer2 saya beli GLA bulan ni…nape entahh..hehe..

Tentu anda semua nak tahu kan…apa beza antara Mealshake dan ESP ni..hmmm..tentu ada bezanya kan? Jom jenguk2…

1. ESP
Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia. 

  • Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian
  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  • Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP(Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna.Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones
  • Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.
  • 2. Mealshake

    • Complete Nutrients – Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes. It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.
    • Supplies Key nutrient to cells – Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.
    • Aids in Growing Up – Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.
    • Anti-Oxidants – Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.
    • Restore skin complexion – Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.
    • Detoxification – Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.
    • Great Taste for young and old – Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar. 

    Ni testimoni berkenaan GLA

    Testimoni yang guna GLA untuk kulit??Ada…..:)

    _______________________________

    Haaa…tu dia…

    Untuk pengetahuan ibu2 di luar sana…Mealshake juga merupakan vitamin untuk kanak2…satu canister mealshake ni boleh digunakan selama 3 bulan sekiranya seorang anak yang gunakannya. Memanglaahhhh sangat2 berbaloi….anak sihat..hati ibu pon tenang..keluarga bahagia….Apa salahnya kita spend sedikit duit kita untuk anak kita kan? Juga diri kita…kalau sakit..banyak lagi duit habissss….fikir2kan..:)

    Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?

    Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

     * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge