Daily Archive: Tuesday, May 15, 2012

Bagaimana mengawal berat badan semasa hamil??

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan

Kenapa wanita patut cuba GLA? Hmmm..tak terkata banyaknya FAEDAHnya untukmu wahai kaum hawa~

Salam hari rabu buat semua….Dah bangun belum? Heheh…solat subuh dulu ye sebelum mengadap komputer bagi yang beragama Islam:)..Pagi ni saya nak share tentang GLA…apa alasan wanita/kaum hawa patut menggunakannya?? Jom kita kenali apa itu GLA…Ni info saya ambil dari teman saya Hailing..Ling….share ye..hehe…________________________________________________ Kulit berperanan utk melindungi tubuh drpd jangkitan mikro organisma, pencemaran mekanikal, dan radiasi sinar