TESTIMONIAL: Supermomma!!! Lecturer+Student+Mommies@Home+Wife@Home {With Exclusive Tips from GBS – Now All come With EXTRA!!}

Salam kepada semua….semua tahu….dalam penyusuan susu ibu….konsep supply vs demand memang sangat penting dan mesti diutamakan..ini adalah key kepada kejayaan dalam penyusuan…analogi yang saya berikan….sekiranya kita bukak paip air dengan saiz kecik je…agak2…air banyak atau sikit yang dikeluarkan? Tentulah sikit kan? Tapi kalau kita bukak kepala paip tu dengan lebih besar lagi..kuantiti air tu lagi banyaklah keluar…mcm tu jugak kalau kita amik vitamin semata2…tapi kita tak amalkan konsep supply vs demand ni…bagaimana nak dapat susu yang banyak?jadi ibu2 kena faham konsep ini….saya nak berkongsi info di blog iffa yang memang hebat nih…jom kita baca…saya suka ape yang iffa tulis…dalam diam…saya jadi peminatnya…hihi…thanks iffa for d sharing…

Baru-baru ini, ketika follow up customer Iffa yang merupakan ex-lecturer Iffa di Uni dulu… Iffa share kan tips exclusive ni. Alhamdulillah, lepas try. beliau PM Iffa di facebook dengan feedback yang buat Iffa tersenyum. 

“anyway, yup dh try… and it does increase, for me, fm just 9 – 10 oz masa kat opis, now I can get 12 oz or more fm pumping session kat opis….. kat rumah lebih suka direct…. mlm2 pun kalau pump lepas bg bb direct, dptla extra 3-4 oz fm the whole nite….”

Jadi, ia bukanlah perkara yang mustahil bukan? Walaupun kehidupannya beliau sbg seorang lecturer yang juga sedang menyambung pengajiannya beliau diperingkat Ph.D.. kita boleh bayangkan bagaimana tightnya jadual beliau. Perlu curi-curi pump di cubicle, kadang-kadang ada student yang datang untuk meminta rujukan..tapi keperluan “supply on demand” mmg beliau jaga sebaiknya..kerana itulah kunci sukses dalam dunia penyusuan susu ibu ni. Bila dirumah bertugas sbg ibu kepada anak-anak juga isteri kepada suami tercinta.. aduhai, mampukah anda bertahan  tanpa mengambil supplement sebagai sokongan??

__________________________



Hmmm…betol ape yang dikongsikan oleh iffa…Persoalan ini, Ira biarkan ibu-ibu diluar sana untuk tepuk dada, tanyalah hati ibu-ibu sendiri… 

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut… Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Buat ibu-ibu yang merupakan loyal customer Ira di zahirahhafizan.blogspot.com, anda semuanya pasti telah menerima TIPS EXCLUSIVE dari Ira. Ini merupakan Tips khas yang Ira dan rakan GBS kongsikan khas buat GBS customer. Kenapa hanya kami yang mempunyainya? 

Kerana setelah setahun BF Set ini berada dipasaran, kami telah menganalisa, apakah cara terbaik dan paling efektif untuk mendapatkan hasil yang paling optimum buat ibu-ibu meningkatkan penghasilan susu. Jadi apa TIPS nya Ira? Oh ya, ianya hak exclusive Shaklee GBS.. Bagi ibu-ibu yang ingin mendapatkan tips ini, sila email kepada Ira di zahirahhafizan@gmail.com  dan nyatakan di subject “Saya Mahu Tips Esklusif Itu”, jangan lupa.. beritahu Ira bilakah kali terakhir ibu-ibu mendapatkan Trial/Full Pack dari zahirahhafizan.blogspot.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge