Berparut sana sini? Dah cuba macam2 tapi tak jalan jugak??Saya ada caranya…Vitamin E dan ESP Shaklee..

Salam isnin kepada semua….pagi ni saya na berkongsi mengenai vitamin E…Ramai yang emel saya bertanya berkenaan vitamin untuk hilangkan parut dan jerawat..ini dia vitamin E jawapannya..amik sebiji je sehari..satu botol boleh tahan sampai 4 bulan..memang berbaloi2…meh saya nak tempek gambar vitamin E dulu…

Inilah vitamin E yang diminati ramai….1 botol boleh guna selama 120 hari!! Memang kesannya berbaloi2 sangat dengan harga…

Apa kepentingan dan fungsi vitamin E ni ye?

  • Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki tisu,
  • Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
  • Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut, mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak, meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan.
  • Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari.
  • Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat,
  • Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
  • Merendahkan kadar kolesterol.
  • Membantu mencegah kanser.
  • Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.
  • Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri.
  • Nampak tak?? Vitamin E ni sangat banyak fungsinya…memang sangat best la!!..Dan menjadi lebih berkesan sekiranya diambil bersama dengan Energizing soy protein (ESP)..sebab ape ye?

  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan. sebab tulah ia boleh hilangkan parut sebab ia baiki sel2 yang mati (hitam-parut) kat kulit kita tu..
  • Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung
  • Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah
  • Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.
  • tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.
  • Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.
  • Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.
  • Inilah minuman protin kegemaran saya dan suami…kami sangat sukakannya!

    Saya dah berpengalaman menggunakan kedua2 produk ni sejak 3 tahun lepas. Memang saya sangatlah berpuas hati..dulu..adik saya ada masalah jerawat yang kritikal…parut tak yah cakap la..sampai dia pon tak rasa confident dengan diri sendiri..tapi sekarang…dia dah takde masalah tu lagi bila konsisten dengan vitamin Shaklee untuk penjagaan kulit dan tips yang saya berikan..

    Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut…

    Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

    * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge