Monthly Archive:: April 2012

Lecithin~Vitamin untuk potong2 lemak

Salam jumaat kepada semua..semoga hari anda diberkati dan dirahmati setiap hari..Hari ni saya nak cerita tentang vitamin untuk cut2 lemak..Hampir sebulan stok lecithin liciiiinn di pasaran. Semua orang yang guna lecithin memanglah jadi cuak semacam..hehe…dan 2 hari lepas saya ada order 10 botol lecithin untuk memudahkan saya pos lecithin direct kepada customer2 yang berada di

Kalau sejuk demam,klu panas pon demam..dalam sebulan memang sah demam atau flu..Mencari sesuatu untuk BOOSTkan imun sistem anda? Nutriferon jawapannya! Juga penawar untuk ekzema..

Selamat pagi semua…saya mengharapkan hari rabu anda semakin ceria:)..Dan jangan lupa bersyukur di atas setiap kurniaan Allah berikan kepada kita ye. Nikmat untuk dapat menyedut oksigen lagi hari ini…ok…pagi ni saya nak berkongsi mengenai nutriferon. Saya jarang cerita tentang nutriferon ni…Tapi sebabkan sekarang ni musim yang tak menentu…kejap panas,kejap hujan..ramai pulak yang tanya saya tentang

Berparut sana sini? Dah cuba macam2 tapi tak jalan jugak??Saya ada caranya…Vitamin E dan ESP Shaklee..

Salam isnin kepada semua….pagi ni saya na berkongsi mengenai vitamin E…Ramai yang emel saya bertanya berkenaan vitamin untuk hilangkan parut dan jerawat..ini dia vitamin E jawapannya..amik sebiji je sehari..satu botol boleh tahan sampai 4 bulan..memang berbaloi2…meh saya nak tempek gambar vitamin E dulu… Inilah vitamin E yang diminati ramai….1 botol boleh guna selama 120 hari!!

Salam isnin kepada semua….pagi ni saya na berkongsi mengenai vitamin E…Ramai yang emel saya bertanya berkenaan vitamin untuk hilangkan parut dan jerawat..ini dia vitamin E jawapannya..amik sebiji je sehari..satu botol boleh tahan sampai 4 bulan..memang berbaloi2…meh saya nak tempek gambar vitamin E dulu… Inilah vitamin E yang diminati ramai….1 botol boleh guna selama 120 hari!!

ESP sangatlah marvellous!

Apa khabar semua? Dah agak lama saya tak update blog saya ni:). Agak sibuk akhir2 ni…laptop pon tinggal 1 je kt umah…yang satu lagi dah tak boleh nak buat ape dah…anak siram dengan ESP…hehe….laptop hubby ni pulak..anak yang guna sentiasa..tengok movie kegemaran dioranglah…apa lagi kalau bukan upin dan ipin..hehe…sampai saya dah boleh hafal skrip upin

Set Berpantang Eksklusif di zaman moden ini..tidak membahayakan langsung..malah SEMAKIN Menyihatkan~

Ada yang tanya saya…ada ke Shaklee sediakan set untuk berpantang? Jawapan saya? Sudah semestinya ada! Sebab dalam Shaklee semuanya memang lengkap…Apa tema Shaklee ye? “NATURALLY SAFE, PROVEN EFFECTIVE…ALWAYS SAFE, ALWAYS WORK, ALWAYS GREEN!!” Haaa..ni dia tema utama Shaklee. Dan tak mustahillah semua produk Shaklee sangat2 lah best! Bagi sesiapa yang sedang mencari set untuk berpantang…lebih

Shaklee untuk Skin Care~Untuk sesiapa yang sedang mencari set untuk kecantikan kulit!

Salam isnin kepada semua…Apa kabar? Hari ni ramai kawan saya berangkat ke Mekah untuk menunaikan umrah…FREE je…diorang tak kuar duit pon…Shaklee belanja…wah…hebatt kan? Saya belum berpeluang lagi..baru ada can dapat free convention to langkawi….tak pe…usaha tangga kejayaan..sebab tu saya suka dengan bisnes Shaklee ni…sebab saya dapat membantu orang yang nak dapatkan kesihatan yang lebih baik

Set Shaklee yang sesuai untuk Optimum health PLUSS!!!Memang lengkapkan ape yang perlu untuk badan kita kekal cergas dan sihat sepanjang hari!!

Semalam…saya berkongsi dengan anda berkaita dengan Set untuk Optimum health kan…dan hari ni pulak…saya nak share dengan anda Set Optimum health PLUSS….hihi..ia memang sangat rasa best bila diambil bersama Mealshake…Apa ada dalam set ni ye? Jom kita menelaah satu2.. 1. VitaleaTak sah kalau tak amik vitalea ni….sebab sel dalam badan kita ni adalah makhluk yang

Set A: Untuk semua orang yang nak dapatkan kesihatan terbaik…

Hm….apa kaba semua? Salam weken hari sabtu untuk anda…saya nak share tentang Set untuk optimum health..hihi…sebelum ni saya share berkenaan Mealshake…tapi hari ni saya nak share tentang set optimum health…apa ada dalam set optimum health ni? Jom saya nak tempek gambar sekejap…kerana gambar boleh menceritakan segalanya… 1. VitaleaTak sah kalau tak amik vitalea ni….sebab sel

Mealshake…..i’m loving it!!

Kenapa pilih mealshake untuk anak anda???Dan saya yakin…anda adalah ibu dan ayah yang nak kan yang terbaik untuk anak2….Ni dia 7 sebab kenapa anda mesti cuba mealshake untuk anak2 anda… Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?  Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)  * These statements have not been evaluated by the