Testimoni: “Dah nampak kesan yang hebat walau baru makan 4 hari SET BERPANTANG Euphoria”~ Puteri Yana Norehan

Selamat berhari minggu hari ni….Bagaimana dengan anda di luar sana? Sihat ke? Untuk ibu2 yang sedang berpantang..semoga anda tabah dalam menyimpan stok susu yang maksimum selama 60 atau 90 hari ni (bagi yang bekerja)..Untuk ibu2 yang surirumah pon saya ucapkan semoga sepanjang waktu pantang ni anda bertenaga dan sentiasa segar dan ceria.. Hari ni saya nak share sesuatu dari blog Hafsah tentang set berpantang yang Euphoria sediakan. Thanks hafsah for the sharing..

Hari ni saya nak cerita tentang testimonial seorang pengguna Shaklee – Puteri Yana yang baru lepas bersalin. Puteri amek SET BERPANTANG EUPHORIA + Ostematrix ni.. Baru makan 4 hari pun dan nampak perbezaannya.. Wah… memang mengujakan..  ;D


“As salam sumer… 😉 sajer nak share… I ader amik set bersalin Shaklee + Ostematrix…
mmg kesan dia cepat sgt. Baru makan 4 hari… I dh rs beza sgt.. Dulu badan cepat letih… Susah bangun awal.. N malam susah tido… Tp lepas amik set nie mmg bdn rs sihat n happy.. yang paling penting senang sgt bgn pagi.. rasa segar walaupun tengah malam bgn breastfeed baby byk kali jugak… 😉 Biler cek ruper2nyer Ostematrix tue yang membuatkan I senang bgn pagi… Tq so much shaklee.. :D”

Wah… Banyak perbezaan yang Puteri rasa.. kalau dulu badan cepat letih dan susah bangun awal, sekarang tak lagi. Badannya rasa sihat dan happy2 selalu, walaupun berjaga malam untuk menyusukan baby.  


Apa yang ada dalam Set Berpantang Euphoria tu???
Set Bersalin / berpantang Euphoria mengandungi Vitamin C, B complex, Vitalea dan Zinc.. serta sangat-sangat disarankan untuk mengambil Ostematrix dan Energizing Soy Protein juga untuk kesan yang OPTIMUM!!

 Saya dulu pon tak pernah ambil set berpantang mana2 produk selain dari Shaklee bermula dari anak sulong sehingga yang kedua…Dan sekarang tengah pegnen anak ketiga pon saya masih gunakan Shaklee. Lagipon doktor pakar kanak2 yang saya jumpa selalu tak bagi saya ambil jamu sebab bagi kesan tak elok kepada anak tambahan pula semasa anak mengalami jaundice. Jadi ibu2…lebih baik pilih vitamin yang semulajadi untuk menjadikan pelengkap kepada keperluan badan anda..


Nak baca more info bagaimana saya berpantang dengan vitamin Shaklee? Jemput baca di sini ye:)

Anda bagaimana? Berminat nak mencuba vitamin Shaklee? Pastinya anda pun nak mencubanya kan??
_________________________________________________________________
Sila hubungi saya di 0139422527| Facebook: Nur Zahirah | Email: zahirahhafizan@gmail.com  untuk
 sebarang pertanyaan @ pesanan




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge