Saya dan ramai org sukakannya. 5 sebab anda perlu memiliki Water Pitcher ini..

Sekarang ni kalau nak minum air putih direct dari pili mmg sah2 namanya buang tebiat kan.. sbb tak tahu ketulenan air tu.. Jadi mari atasi masalah air kotor dirumah anda dengan membeli Get Clean Water Pitcher.. Sangat2 sesuai utk seisi keluarga…

 

5 sebab anda perlu memiliki water pitcher ini
  1. Murah -Hanya beberapa sen bagi seliter air.. takpayah nak beli berbotol2 air mineral.
  2. Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak – mmg halus dan pure rasa air ni.. cer rasa dan nilaikan sendiri.. Kalau siapa2 yg ada beli ESP (soy protein)….. boleh bancuh dgn air dari water pitcher ni.. mmg tak berketul.. dan lazat.. sungguh tak tipuuu..
  3. Tidak memerlukan kuasa elektrik-Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras ..
  4. Ringan dan mudah dibawa kemana-mana.. so kalau rasa nak travel or gi holiday.. leh angkut bwk sekali..takpayah bukak tutup water filter kat rumah
  5. Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak..takyah masak2 dulu air tu.leh terus minum..seriussss… senang kannn

Sebab yang lain?.. Sebab ia besttttt sangat..pendek kata mmg menyesal kalau tak beli..berbaloi dgn harganya…

gambar ihsan dari Pn Syuhada. Starter Pack 3 in 1 mengandungi
1 – Pitcher + 1 Filter
2 – Housing Kit
3 – Filter (Pack of 3)

ni testimoni mereka:

  • Nur Izzati Che Jawias: Memang sgt sedap!!! highly recommended.best2, dah la jimat, senang, mesra pengguna dan yg penting-air kosong pon rasa sedap wooo! Meh dtg umah sapa2 nk cuba..

  • Pn Syuhada: Hari semalam dah mula pasang dan guna pitcher ni. Mula-mula rasa was2 nak minum airnya… yer la tak perlu dimasak, tentu tak terbayang macam mana rasanya menelan air paip… Mesti loya… kemudian gagahkan hati untuk minum… Sekali teguk, dalam hati berbisik ‘Eh, sedap la...” kemudian teguk lagi dan lagi… Sampai tinggal setengah jag… hahaha… Memang sedap airnya… Malah lebih sedap dari air paip yang telah dimasak… more story ..baca dilink ini

  • Ummi Nida Norazmi Saya pon dah guna(br 2hari..hehehe)..mmg best sgt..xde komplen dr hubby & anak.. Klau beli benda lain,ckp mahal la,bazir la..berbaloi2..!!!

_________________________________________
Akhir kata.. anda nilaikan sendiri.. nak minum air mcm yg dlm gambar ni atau hadiahkan keluarga anda dengan Water pitcher ni dan senyum sepanjang hari tanpa ragu2 atau risau2
Jom dapatkan Pek Starter water pitcher hari ini dengan harga istimewa

________________________________________________________________
Sila hubungi saya di 013-9422527| zahirahhafizan@gmail.com utk sebarang pertanyaan |pesanan.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

 credit

2 Responses to “Saya dan ramai org sukakannya. 5 sebab anda perlu memiliki Water Pitcher ini..”
  1. Maz Jamal 20 August, 2015
    • mm Master Ira 23 August, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge