Daily Archive: Saturday, March 24, 2012

Bagaimana Protin boleh pengaruhi hidup anda?

Selamat pagi kepada semua…salam sihat saya ucapkan…semoga anda semua terus diberikan nikmat sihat yang berpanjangan dari Pencipta yang satu…Pagi ni saya nak cerita tentang protin..hihi…sebab saya baru baca beberapa artikel berkenaan protin ni…Jom kita baca sama2 untuk penambah ilmu kita…Saya amik info masa blog walking tadi dari dua sumber ni… sini dan di sini. 🙂 Protein merupakan

Shaklee Family Wellness Program~Sesuai untuk seisi keluarga anda!

Salam sejahtera buat semua….Selamat berhujung minggu..Apa planning anda hari ni? Saya…hehe…(macamlah orang tanya..) Saya plan nak kemas rumah..nak g shopping barang2 dapur dan juga barang2 famili…nak masak special for my beloved hubby and children….dan yang pastinya saya tak sabar nak tunggu kelas Shaklee hari ni di Miri:)..Sebab tu lah saya sukaaa sangat dengan bisnes Shaklee