Daily Archive: Friday, March 16, 2012

Resepi ESP bagaimana untuk buatkannya lagiii sedappp! yummy:)

Selamat pagi semua…semua orang tahu….ESP ni memang marvellous lah! Memang tak boleh lawan! Customer saya memang ambil 1 canister ESP setiap kali diorang order trial pek atau pon fullpek set breastfeeding…Mereka sangat sukakannya! Bukan saja ibu2 yang menyusu, pegnen..malah suami2 pon boleh minum…sebab bagi energy sampai ke tengahari…ha…ni memang sangat sesuai dengan orang yang nak

Be positive everytime!

Selamat malam kepada semua..sebelum saya masuk tidur…saja nak karang skrip dlm blog saya ni..hehe…berangan nak tulis skrip…jadilah saya ade blog…boleh tulis kat blog saya kan? Hehe…malam ni saya nak bercerita berkenaan dengan “anda adalah apa yang anda fikirkan”…hmmm..pernah dengar kan tajuk ni…kalau kita fikirkan kita boleh..memang kita dapat melakukannya…kalau kita dah fikir kita gagal awal2