Untuk Bakal pengantin / Raja Sehari~ Segalanya bermula dari dalam

Selamat pagi semua…semoga hari ini anda makinnn ceria, hepi,positif dan senyumm selalu..Saya suka tarikh hari ni. 2.2.2012. Cantikk kan? Xde ke ramai2 orang kawin hari ni…hehe..kalau hari ni adalah hari cuti..sure dah ramai yang buat majlis perkahwinan hari ni…Oklah,sebelum saya ke ofis, saya nak update jap blog saya ni..Saya buat blogwalking ke blog kak laila. Pasal vitamin untuk pengantin baruuu…Haaaa…ni yang bujang2 yang nak menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi ni..bolehla baca detail ye…hehe..yang dah jadi pengantin lama pon boleh…no hal punya:). Thanks kak laila for the sharing. I looike it!

Siapa tak nak kelihatan cantik di hari perkahwinan? hmmm, takde rasanya. Hari bersejarah ini, pastinya akan diabadikan dalam hidup – pengalaman seumur hidup kan. Kenangan pasti akan disimpan hingga ke anak cucu. Lumrah manusia suka akan kecantikan. kalau tak cantik dimata orang lain, mesti nak rasa cantik dimata dan dihati pasangan kannnn? Saya percaya kecantikan itu bermula dari dalaman. Tak guna jugak, pakai make up cantik-cantik tapi bila nak tidur, dirumah, kita buang make up nampak segala cela…. eh! eh! kang pasangan ingat orang lain! hihihi… so, biar lah cantik dikala make-up pengantin, cantik juga bila tak make up! Original gitu… :).

credit

Bagaimana nak nampak cantik berseri meskipun make-up ditanggalkan? Ya, ianya bermula dari dalam! Seperti yang kita tahu, kebanyakkan masalah jerawat ketika remaja berlaku kerana perubahan hormon. Ya, pasti ada penyelesaiannya. Supplement dibawah dicadangkan untuk pengantin perempuan, membantu badan kekal sihat & menstabilkan hormon.



Bagi yang bekerja terutama bakal suami, pastinya anda perlukan tenaga berterusan dan sentiasa kekal cergas dan sihat – Nampak hebat dipejabat, Hebat di samping isteri & keluarga.Apa yang ada dalam set ini?

1) BcompleksMengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif~Asid folik tambahan dan vitamin B penting tidak mudah diserap. Oleh itu, Shaklee berjaya menghasilkan kandungan asid folik yang unik serta boleh membuatkan zat makanan lebih mudah diserap dan teknologi berpaten ini eksklusif untuk Shaklee. ~Mudah di telan. ~Mengandungi kesemua 8 Vitamin B yang penting termasuk 100% Nilai Harian biotin. Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, sebagai anti-stress (bertindak sebagai penenang), mengelakkan kulit kusam

2)Vitamin EMelambatkan proses penuaan. Membantu mendapatkan tekstur kulit yang cantik, lebih muda. sangat membantu untuk menghilangkan parut dan jeragat. Vitamin antioksidan

3) Vitalea: iaitu product pertama by Dr. forest C. shaklee.High potency formula that provides 23 essential vitamins and minerals at clinically proven levels. .Ianya dikatakan killer product of Shaklee kerana ianya adalah multivitamin beserta iron sangat penting utk pembentukan darah dan sel.

4) Vitamin C :
Membantu pembentukan kolagen – sejenis proteion yang menyusun tubuh manusia. Menghasilakan kulit yang lebih licin.

vitamin antioksidan

Juga membantu melambatkan proses penuaan. Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. Untuk fungsi saraf & juga membantu menghasilkan tona sekata pada kulit. Menstabilkan hormon.

Dapatkan set diatas dengan konsultasi percuma sekarang.

Hubungi saya :

Gmail : zahirahhafizan@ gmail.com
Call/Whatsapp : 013-9422527

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge