Performance drink~Menjadikan rasa air anda semakin istimewa!!

Hari ni lambat saya post kat blog kesayangan saya ni..selalunya awl2 pagi saya dah update blog..takpelah..asalkan update jugak hari ni..agak sibuk melayan kerenah anak2 hari ni..yelah kan..cuti umum..

Malam ni saya nak cerita berkenaan Performance drink. Untuk makan malam tadi, saya ada sediakan Air sirap dibancuh dengan 3 sudu besar performance drink dalam satu jak. Buat air sejukkkk. Tambah ais sikit…Huh..memang yummy sgt3…anak2 dan suami sukakannya..rasa macam air sirap limau pon ada..memang bestt la..ni sebab..saya teringin nak minum sirap limau sebenarnya..tengok2 dalam peti ais ade performance drink..saje buat eksperimen kepada diri sendiri..memang sedappp…tapi lupa plak saya nak snap gambar tadi..disebabkan sangat excited dengan rasa performance drink dicampur dengan sirap…kebetulan anak2 saya beraktiviti di luar rumah di waktu petang tadi bersama suami. Memang waktu yang sesuai lah saya bagi performance drink kepada mereka untuk elakkan mereka dehidrate..

Apa yang istimewanya performance drink ni ye?  Jom baca fakta berkenaan performance drink ni..

1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan. Untuk mencegah masalah pengdehidratan sepanjang berada di sana terutama waktu panas terik

3. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

4. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu. 
 

Tu dia…fakta tentang performance drink…saya memang sukakannya…rasa oren yang sangat lazat kalau ia dibancuh dengan air kosong..

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat? Anda boleh menghubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms ke 013-9422527 untuk sebarang pertanyaan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge