Monthly Archive:: January 2012

Lagi testimoni yang menceriakan saya~ Pengakuan ibu mengandung anak ke 4

Pagi ni saya agak terkejar2…tapi bila saya baca testimoni ni…saya sungguh heppi! Apa taknye…ia macam kes saya yang sedang berbadan dua untuk anak ketiga. Cuma saya takde alergic sangat macam customer ni. Terima kasih kepada Kak Cery atas perkongsian. Jom kita baca ye… Apabila baca feedback yg best.. memang sangat sangat sangat menceriakan hari saya..

ESP…memang terbaik…yang berjaga malam pon segar bugar keesokannya..

Selamat pagi kepada semua..Semoga hari Isnin ni anda sungguh ceria! Takde Monday blues ye..hehe..Sebelum saya melangkah ke ofis..just nak update my blog for today bagi perkongsian teman2 pembaca semua. Saya nak continue cerita pasal ESP. Alahai..suka benar saya cerita pasal ESP kan? Tak pelah..memang saya sukaaa pon..hehe…ESP ni my favourite drink..Sama macam hubby jugak..dia sangat

Vitamin E boleh dijadikan first aid kat rumah…Memang berguna untuk cepat keringkan luka akibat melecur..

Selamat tengahari semua. Dah masak lunch ke? Hehe…jangan duk depan komputer sampai lupa nak masak ye..ni peringatan untuk diri saya jugak ni..eehheeh…Tengahari ni saya nak cerita pasal vitamin E. Semalam nak dijadikan cerita…saya masak ayam goreng berempah kari untuk hubby dan anak2..Ni lah ayam goreng kegemaran mereka…memang yummy!! Ni resepi mak mertua kesayangan saya lah..hehe..Tengah

Rahsia Protein…It is a basic science…semua orang tahu..tapi mungkin ada yang lupa

Salam sejahtera kepada semua…Wah3..lama betol saya tak sentuh blog kesayangan saya ni kan..huhu..hampir 3 minggu…tapi insyaallah lepas2 ni tiap2 hari saya update blog saya ni..hehe..terima kasih kepada pembaca yang sudi membaca info di blog saya ni. Tiada paksaan dalam membeli sebarang produk yang saya jual..yang penting kita dapat ilmu tentang satu perkara baru setiap kali

Bila dah puas hati bila dah mula mencuba…terus jatuh cinta dengan SHAKLEE

Alhamdulillah….pagi jumaat yang sangat menceriakan saya. Diharapkan ia juga menceriakan anda juga. Saya lagi gembira dan ceria apabila membaca membaca entry dari anak buah saya ni…Jom kita baca ceritanya tentang cmne Yati jatuh cinta dengan Shaklee…Memang saya sangat2 teruja. Senyummmm je ni:). Amik dari blog ni.Hari ini sy nak kongsi testimoni sy sendiri after ambik

ESP~ Hot stuff kerana berkhasiat dan membekalkan tenaga yang lebih lama..Juga berfungsi untuk menghilangkan parut2 jerawat..

Salam, selamat sejahtera dan tahun baru kepada semua pembaca blog saya ni. Tak terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan tahun baru kepada semua. Tentunya semua orang mempunyai azam baru, cita2 baru, hala tuju yang baru atau sharpen dan recharge azam yang lama yang belum tercapai. Saya pon ada azam baru saya untuk diri sendiri, amalan harian,