Daily Archive: Monday, December 26, 2011

“Saya dah stop mkn supplemen Shaklee…tak tahan pening…sakit kepala”~ Shaklee dan Healing Crisis

Salam bahagia kepada semua….saja blogwalking mlm ni….baca dari blog kak cery berkenaan healing crisis..jom kita cuci mata dan minda dgn knowledge baru…tajuk entry tu adalah komen sesetengah customer yang baru pertama kali mengambil supplemen ni.. dan mereka terus berhenti setelah mengambilnya tak sampai seminggu… Jadi soalan saya kenapa berhenti makan supplemen Shaklee?…..saya pasti ada yang

Fungsi fiber yang perlu anda tahu…

Alhamdulillah. nampaknya Shaklee makin digemari ramai. Love it.. Dan dlm byk2 produk tu adalah Shaklee Fiber.. Ia dtg dlm bentuk serbuk (in canister).. Fiber ni pun favorite customer2 saya.. sbb tu sekurang2nya 2-3tin kene ada kat rumah ni..Sbb ia antara product demand by customer..Ni saya listkan khasiat dan fungsi Fiber yg anda perlu tahu… Pendek