Shaklee memberi sinar baru kepada Gie

Salam bahagia untuk semua…Semoga kita semua berada dalam keselamatan yang terbaik juga nikmat kesihatan yang sangat baik! Saya doakan hari anda untuk hari ini adalah lebih baik dari hari semalam! Amin…Pagi ni saya nak ceritakan tentang alfafa, herblax dan lecithin…Ni testimoni dari seorang customer saya yang sekarang dah jadi pengedar Shaklee di Miri ni. Namanya Gie.

Gie ambil vitamin Lecithin, Alfalfa dan herblax dari saya untuk tujuan penurunan berat badan. Saya tak tahu beliau juga mempunyai masalah kebas tangan bahagian kiri yang mana jari2nye tak boleh nak rasa pape bila pegang sesuatu. Semalam baru saya tahu hal ni bila dia datang ‘bertutor’ dengan saya berkaitan bisnes Shaklee.

Gie tanya saya, “akak tau tak nape saya nak jadi member Shaklee dan sangat teruja untuk mulakan bisnes?”. Saya jawab tak tahu. Maybe Gie nak tambah income Gie la kot..Ni sebab tujuan saya memang nak tambah income di samping berkongsi kebaikan Shaklee yang saya dah guna selama hampir 3 tahun ni dengan orang ramai. Gie jawab,”Sebenarnya sebab dulu tangan saya ni rasa kebas. Tak dapt rasa apa2 kak..Cuci muka pon saya tak tak dapat rasa jari saya pegang muka saya ni. Tapi lepas amik Alfalfa, herblax dan lecithin yang akak suggest kat saya tu unt tujuan turunkan berat badan, saya dapat rasa muka saya bila jari saya sentuh. Saya macam tak percaya kak!” (Dan masa ni saya nampak mata Gie berair)…Ya Allah…syukurnya saya! Saya tak pernah hadapi situasi tu. Tapi satu keajaiban yang Allah bagi terhadap vitamin Shaklee yang Gie ambil ni. “Akak..saya dulu pernah terfikir..saya ni nak mati sebelah tubuh ke? Sebab ayah saya history operate untuk masukkan besi dalam badan. Saya sangat takut jadi macam tu jugak one day. Kalau jadi macam tu, camnelah nasib saya…macam2 dah saya cuba..tapi alhamdulillah Shaklee membantu saya atasi masalah ni secara tak langsung walaupon saya ambik vitamin Shaklee untuk tujuan lain”…

Gie pon ada bagitahu yang sebelum ni dia ada masalah dalam pembuangan air besar. Kira2 dalam 3 hari baru sekali membuang. Tapi lepas dia amik herblax, alfalfa dan lecithin ni…memang flow die ok je…Dia rasa sangat selesa sekarang dengan penggunaan Shaklee dan terus jadi member.

Berminat? Boleh sms saya ke 013-9422527 atau emel ke zahirahhafizan@gmail.com.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge