Resdung boleh semakin pulih dengan VIVIX? Anda tak percaya? Baca ni dulu…baru tahu kebenarannya!!

Salam bahagia untuk semua,

Pagi ni saya baca entry best dari blog yati. Jom kita baca pengakuan suami yati sendiri yang menggunakan vivix untuk pemulihan resdungnya tu..Anda di luar sana pon..tak salah untuk mencuba kan..

 Inilah Vivix untuk suami tersayang!

Alhamdulillah..syukur!

Itulah yang saya rasa bila suami beritahu apa yang dia rasa selepas mengamalkan Vivix dengan konsisten selama 10 hari…sebenarnya dah lama saya bagi suami cuba Vivix. Tujuan saya nak bantu kurangkan resdung suami…kalau dulu bangun pagi hidung berair…bersin berkali-kali…alah pada perubahan suhu…maklumlah orang lelaki bukannya suka sangat nak makan vitamin (pil2) banyak2 ni…(^-^)


Tapi masalahnya suami kejap minum Vivix kejap tak…arini minum esok tak…tak disiplin..jadi camana nak nampak berkesan ke tidak kan…dan sebagai isteri saya perlu sentiasa ingatkan suami untuk minum Vivix. Kalau saya terlupa, suami buat-buat terlupa juga…heee…

Tapi sejak lepas raya aritu, saya perasan suami dah mula konsisten amalkan Vivix (mungkin dia dah rasa best Vivix agaknye)…dah tak perlu saya ingatkan, suami sendiri akan minum Vivix sebelum tidur. Apa yang saya perasan, selepas suami maintain minum Vivix setiap hari, nampak kesihatan suami makin stabil. Dah tak sok sek sok sek setiap pagi…dan nampak lebih bertenaga! Ceria selalu! Saya dah perasan, tapi saya diamkan jer..tunggu sampai tuan empunya badan bersuara.

Alih-alih petang semalam, sambil2 bawak anak2 jalan-jalan…suami dah bersuara! Alhamdulillah…syukur saya kesihatan suami dah semakin baik. Resdung dah semakin berkurangan. Dan yang seronoknya, pagi-pagi tadi suami dah siap mengarang testimoni diri sendiri di facebook. Thanks bang! (^_-)

Sebagai seorang lelaki dan suami, mmg harganya mahal sket, but dgn keadaan kesihatan yg makin stabil + “side effect” lain, rasanye berbaloi-baloi. Aah..ni betol..sebab saya bagi kat mak ayah saya minum vivix jugak..yang banyak concern pasal kos vivix ni adalah ayah saya lah!

Tapi kita sebagai anak…kalau mampu..berikanlah yang terbaik untuk ibubapa kita selagi mereka masih ada di dunia ni..Saya memang tak berkira dengan mak ayah saya..sebab saya tahu…mak ayah saya sangatlah banyak berkorban untuk saya adik beradik dari kecil hingga dewasa. Sekarang ayah saya dah nak masuk 58 tahun..dah pencen tapi masih lagi kerja sebab masih ada lagi adik2 yang bersekolah…Saya nak support sepenuhnya pon memang tak mampu lagi…maybe kalau 2 tahun lagi saya dah jadi jutawan Shaklee…ayah dan mak saya boleh spend masa lebih banyak untuk beribadat…

Nak tau pasal ayah dan mak saya cuba vivix? Jom baca kat sini
Minum vivix melambatkan sistem penuaan? Klik sini
Kenapa saya bagi ayah dan mak saya vivix? klik sini..
Vivix untuk awet muda dan syg suami? klik sini..
Apa rahsia vivix sebagai penyembuh? klik sini
Pelakon nur kasih cantik sebab menggunakan vivix? klik sini

Berminat? Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms ke 0139422527. Bertindaklah sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge