Herbal Blend MPC untuk anak yg ruam lampin, punggung melecet,ekzema…

Sebelum masuk ke cerita harini.. kita baca dulu apa itu Herbal Blend Multipurpose Cream (MPC)?


  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
_______________
Yaaa..itu dia antara item kecil yang tak kurang hotnya..mcm goreng pisang panas gak… Walaupun dah takde baby kat rumah saya ni.. saya kene gak standby satu tube Herbal cream tu.. semata2 utk si Faiz ni.. si Faiz ni suka sangat dgn minyak2.. dgn cream2.. dgn lotion2 ni… Sbb dia taklih tgk ada bintik2 kat kulit bdn dia.. bintik2 ke.. gatal2 ke.. ruam ke..apa2 ke. kalau lepas mandi tu.. lama btul berdandan..(ambooiiii. metrosexual sungguhhh budakk ni… mentang2la kulit si Faiz ni dari kecil cantik mulussss..(walhal tak makan sayur danbuah tauu…hmm rahsianya?protin Shaklee(ESP dan Mealshake)..hehhehe)…tu yg dia selalu perli kalau sy ada jerawat or bintik2).. Si Faiz ni dah expert dah.. bab2 nak cantik kulit ni.. kadang dia bersungguh2 nak amik Vitamin E… Nak buat sapu kat kulit bdn dia lah..kaki dialah.. .. ewahhh… parahhh.. habis Vitamin E tau… tu yg semlm saya kata kat dia.. dah dah.. simpan Vitamin E tu.. tu ada herbal cream.. gi sapu kat tpt bintik2 atau gatal2.. (sbb cream ni murah skit..hehe…. tapi last2 saya lah jugak yg kene sapu kat tpt ruam kat punggung dia tu.. actually bukan ruam..tp apa ntah yg gatal budak ni…

Tapi yg pasti.. Herbal Cream ni memang best.. especially bagi anda yg ada baby atau anak kecil di rumah yg selalu ruam atau punggung melecet.. tapi tak terhad kepada tu jer.. sbb kalau sekadar nak buat massage je pun ok..nak massage anak dan suami punboleh.. ahakss.. sbb cream ni tak panas.. its coooooollll


Dibwh ni pula sy extract sebahagian testimoni2 mengenai Herbal Blend Multi-Purpose Cream (MPC) ini…. diambil dari group ekslusif customer2 kami..ianya tertutup di FB..


Thanks Su for this edited picture
Jika ada yg berminat utk mencuba Herbal Cream ni (retail price hanya RM27.50), anda bolehlah hubungi saya ya di 0139422527 | zahirahhafizan@gmail.com | FB Nur Zahirah.

credit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge