Daily Archive: Wednesday, October 19, 2011

Dulu nor sangat letih buat keje rumah..mood pon tak elok je selalu sbb badan sgt letih,TAPI sekarang semua berubah setelah mencuba Shaklee selama seminggu

Salam bahagia, Saya masih di KK untuk hadiri mesyuarat. Jauh dari anak2 dan suami. Tapi alhamdulillah anak2 ok dengan abah mereka. Ni balik ni nak kena belanja hubby ni…hehe..kredit to him sebab boleh bersabar ambil alih tugas saya sekejap. 3 hari tu lama tu untuk orang laki jaga anak2..hihi…bagus jugak..boleh test kesabaran abah untuk jaga