Daily Archive: Wednesday, October 5, 2011

Beza antara vitamin Shaklee dan Farmasi…

Tak pernah dengar brand shaklee?..tadi saya borak2 dengan kawan lama saya..si salmah…katanya..dia tak pernah dengar brand shaklee ni…lepas dia survey sendiri….dan tadi baru je dia call saya..dia kata. rupe2nya…mak dia tahu dah brand ni…auntie,cousin..pakciknye yg dulu cancer pun makan makanan tambahan ni..dan diorang semua admit…yang brand ni bagus..yg ni lagi better dari dari satu brand