Siapa yang tak pernah cuba GLA..cubalah..Pasti kulit wajah bersih berseri, awet muda

Ramai yang tak tahu kebaikan GLA ini. GLA·atau nama penuhnya Gama Linolenik Asid berfungsi menstabilkan hormon di dalam badan kita. Boleh diambil oleh lelaki dan wanita.Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli.


Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf
_________________________________________________
JADI PATUT CUBA GLA ATAU TIDAK?… Hmm.. Mari baca apa kata zuera ..

sesape yg kat sini xpernah try GLA patut try ekkk….sbbnya kulit rs smooth n skin better much better…..sy dh try result dia sgt okies...tq Cery MamaFaiz…:)

20 hours ago · · ·

  • Raihan’s Shaklee likes this.
    • Azrin Mohd yeke?tak penah try lg…hehehe…nak beli jugak lah…

      20 hours ago ·

    • Hadhatina Mkb setuju dgn Zuera, hadha dulu sblm pregnant ni, GLA Complex adalah antara vitamin wajib. Pertama – utk regulate balik kitaran period yg tak betul lepas bersalin. Kedua – utk hilangkan kesan berminyak yg merimaskan pd kulit wajah (dgn gabungan vit c, b complex dan ESP). Mmg puas hati!

      19 hours ago · · 2 people
Saya juga menyediakan Shaklee supplement untuk semua lapisan umur. Set-set yang disediakan adalah :-

Boleh didapati dalam Fullset atau Mini pack. Penghantaran Pos Laju Percuma seluruh Malaysia untuk Mini Pack. Pick up service untuk customer Miri & Brunei. sila emel saya di zahirahhafizan@gmail.com atau contact saya di talian (sms/whatsapp) 013-9422527.

  • Testimonial: selepas sebulan amek GLA, peot ngam2 datang pada hari ke 22 (macam amek pil perancang lak)..n then masa tu ingatkan hormon haywire..tp bulan kedua pon sama..ngam2 hari ke 22..senang nak wt family planning kalo menten gini..am happy

  • Jadi untuk anda2 yg mahu kelihatan cantik dan berseri.. apa kata cuba Euphoria Skin Set iaitu Pek Mini D (mengandungi B Complex, Vitamin C dan Vitamin E dari jenama Shaklee) +GLA (1 botol) .Jika anda berminat, sila dapatkan konsultasi dari saya cara pengambilan yang betul dan saya berikan Tips Terkini untuk keberkesanan pengambilan vitamin terutama mereka yang impikan kulit wajah yang bersih dan berseri.
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge