Anda inginkan kulit yang makin berseri, mulus dan bersih? Ingin tahu rahsianya?

Wah… hangat topik wajah berseri, bersih , kulit lebih mulus di kalangan geng2 euphoria… ni nak dekat Raya.. semua orang nak kulit yang cantik gitu.. ada siapa2 taknak?
Anda inginkan kulit yang cantik? Bagi saya semua orang dilahirkan cantik..Anda adalah apa yang anda fikirkan… Jika anda fikirkan anda cantik, maka semua akan melihat anda cantik.. Ingat ye bahawa kecantikan dalaman itu lebih penting.. dari hati yg bersih akan terpancar ke raut wajah ia akan bersinar.. ahaha.. Tapi ape2 pun.. back to realiti. utk mendapat kulit yang cantik,mulakan dgn pemakanan dan gaya hidup sihat…

Saya sendiri jatuh dalam kategori mereka yang memiliki kulit sensitif dan mudah merah2 or jerawat.. pantang saya kurang minum air, tak jaga mkn atau tak cuci muka sebelum tidur, mudah jerawat singgah atau jadi kering mengelupas….saya akui pemakanan seharian kurang seimbang sbb saya cerewet dan byk yg saya tak makan, jadi seharusnya supplemen menjadi satu keperluan…… Nak dijadikan cerita, saya ni dulu pun bukannya beauty conscious or pengamal supplemen. sayalah org paling malas mkn vitamin,selalu skip..botol2 buat perhiasan.. lagi2 bila dah stop bfeeding, asyik ngelat.. tapi sejak setahun yg lepas.. bila tgk ada je yg tak kena dan baca testimoni2 org lain2 yg best.. maka saya kembali jadi rajin.. saya taknak nampak tua sebelum tiba masanya.. Jadi pilihan saya adalah supplemen Shaklee..


ni komen salah seorang customer kak N .. katanya
” Saya amik vitamin ni sebab period saya tak teratur. Tapi siapa sangka lepas makan vitamin ni, suami dan keluarga mertua puji kulit saya makin cantik. Bukan nak puji diri sendiri tapi saya memang dapat rasakan perubahan yang ketara amik vitamin ni. Dulu makan vitamin E pun tak nampak ketara seperti sekarang. Terima kasih kak N”
________________________________________________________

Saya setuju…. sbb saya pun dah merasakan kesan yang sama mcm customer di atas .

Apa yang saya mkn?
Pengambilan yg konsisten GLA Complex, ESP (soy protin), Carotomax, Vitamin C Empat ni saya wajib mkn hari2.. Bcomplex saya mkn selang sehari.. Dan seminggu 1-2x saya amalkan masker Vivix, dan setiap hari sy pakai masker dari bahan semulajadi (plain natural yogurt sapu kat seluruh wajah..dlm 10-15minit then bilas..sekali sehari). very nice….. mmg jelas ternyata berbeza kulit saya.. I can feel it dan sesiapa yang rapat dgn saya pasti perasan perubahan kulit saya.. Hahah.. mcm bersalin kulit plak. tapi jika nak tips lebih detail,boleh email saya yer di mamafaiz.com@gmail.com

Berapa lama kesan ini pada wajah?
Terus terang saya kata.. dalam seminggu anda akan nampak kulit anda berseri.. glowing gitu… dan dlm masa 21hari sel kulit akan berganti baru.. dan kesan pengambilan vitamin2 di atas seperti GLA complex.. adalah dlm 2-3bulan…

Cubalah dan tanpa anda sedari, ramai akan bertanya apa yang anda amalkan… 🙂 . Dan oh ya. Trial Pack utk kulit cantik,mmg antara trial pack yang glemer dan mendapat sambutan yg tinggi hari2.. lebih info ttg penjagaan kulit..klik link ini

Anda teruja ? Saya pasti anda taknak kelihatan tua sebelum tiba masanya kan kan
Sila PM | sms – 0139422527| email zahirahhafizan@gmail.com  saya  dgn tajuk SAYA INGIN KELIHATAN CANTIK utk mengetahui tips dan jadual mkn utk pengambilan vitamin tersebut


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge