Monthly Archive:: August 2011

“4 hari Yana dah hilang 4kg berat badan”(Ingin tahu tips eksklusif itu?)

Salam ceria buat semua..Pagi ni saya hanya nak share pengalaman2 manis pengguna supplemen sahaja..Berikut saya petik kata2 Yana dlm blognya di link ini _____________________________________________________ “………nak cite ni..untuk pengetahuan semua, yana sekarang dalam proses mengecilkan badan.. dan yana consume cinch shake ini..dan alhamdulillah..kesannya amatttt memberangsangkan…. dalam masa 4 hari yana dah hilang 4kg berat badan… mungkin

Salam ceria buat semua.. harini saya nak share tentang pengalaman2 manis pengguna supplemen sahaja..Berikut saya petik kata2 Yana dlm blognya di link ini _____________________________________________________ “………nak cite ni..untuk pengetahuan semua, yana sekarang dalam proses mengecilkan badan.. dan yana consume cinch shake ini..dan alhamdulillah..kesannya amatttt memberangsangkan…. dalam masa 4 hari yana dah hilang 4kg berat badan… mungkin

Kolestrol SILENT KILLER..apakah vitamin yang sekurang2nya ada demi mengawal kandungan kolestrol jahat dalam darah?

Atok saya meninggal sebab stroke..Saya pon tak sempat nak kenal dengan atok saya. Masa tu ayah saya kawin pon belom lagi..Ayah Ngah saya pon meninggal sebab stroke. 5 tahun beliau sakit terlantar di rumah tanpa boleh bergerak ke mana2. Saya risaukan ayah saya. Beliau pernah dapat minor stroke dulu lepas jatuh tangga sewaktu saya kecil.

Anak anda ada selsema, batuk,demam dn berkahak? Shaklee dapat membantu

Alhamdulillah..hari ni anak2 saya dah lega dari selsema. Begitu juga dengan hubby. Maksimum 3 hari je kalau kami anak beranak ada selsema. Yang bestnye, walau saya di kelilingi oleh orang2 yang selsema, saya tidak berjangkit.Syukur alhamdulillah nikmat kesihatan masih diberikan kepada saya. Kenapa anak2 saya dan hubby cepat sangat recover dari selsema? Nak kata selsema

Mencegah lebih baik dari mengubati…Nak sakit dulu baru nak ambil suppliment atau sebaliknya..Pilihan HANYA di tangan Anda…

Dulu, saya seorang yang sangatlah susah nak ambil suppliment. Sebab ape? Sebab saya fikir ia MAHAL!!Membazir je duit saya amik suppliment ni. Lagipon company support segala kos perubatan saya. Yelah, sape tak senang hati kan. Company bayar..walau kita ke hospital swasta sekalipon. Medical check up sepanjang waktu mengandung, bersalin di private hospital yang memberi privacy

Anda inginkan kulit yang makin berseri, mulus dan bersih? Ingin tahu rahsianya?

Wah… hangat topik wajah berseri, bersih , kulit lebih mulus di kalangan geng2 euphoria… ni nak dekat Raya.. semua orang nak kulit yang cantik gitu.. ada siapa2 taknak? Anda inginkan kulit yang cantik? Bagi saya semua orang dilahirkan cantik..Anda adalah apa yang anda fikirkan… Jika anda fikirkan anda cantik, maka semua akan melihat anda cantik..

Minuman vivix lambatkan proses penuaan (Majalah Aniqah). Dan petua kurangkan kedut.

dipetik dari Majalah Aniqah *gbr ihsan dari vitaminsemulajadi.com: Apakah sebenarnya Vivix ini? –Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. –Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan,

Anak anda sembelit? Kurang selera makan? Baru pulih dari demam yang teruk? Belikan Mealshake untuknya..

Bagi seorang ibu, kesihatan anak adalah yang terbaik. Ibu mana la nak sanggup tengok anak dia tak sihat kan..ibu mana nak tengok anak dia makan makin berkurang dan tak berselera. Pagi ini saya nak cerita pasal mealshake yang digunakan oleh hajar, ummi hawari. Jom kita baca sesama:) saya ummi kpd seorng anak bernama hawari.kami tinggal

Supplimen terbaik untuk penyusuan

Salam ceria pagi Isnin… supplemen terbaik? melampau tak tajuk tu.. Tapiii taklah .. semua orang mesti ada pilihan masing2.. dan saya pasti masing2 akan ckp,pilihan mereka pilihan yg terbaik.. kan kan.. Jadi pilihan saya semestinya yg terbaik jugalah dari kacamata dan pengalaman saya… Berikut merupakan supplemen yang terdapat dalam Set Penyusuan yang kami tawarkan(Ia membantu